Ραφήνα: Η πρώτη λειτουργία του πατρός (και διασώστη του ΕΚΑΒ) Αποστόλου Δάμκαλη στη νέα του ενορία!

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 11:45 | Τοπικά νέα |

Την πρώτη του λειτουργία τέλεσε σήμερα , Κυριακή πρωί , στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, ο πατήρ Απόστολος Δάμκαλης , ο οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό.

Ο ιερατικός προϊστάμενος του Ι. Ναού της Παναγίας της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, π. Δημήτριος Μπακόπουλος , λίγο πριν την απόλυση και μετά την ανάλυση της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, παρουσίασε τον νέο Ιερέα στο εκκλησίασμα.

"Είναι συγκινητική η εικόνα που έρχεται στο μυαλό όλων μας. Η εικόνα του διασώστη των ανθρώπινων ζωών , αλλά και η εικόνα του διασώστη των ανθρώπινων ψυχών" ανέφερε ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος παρουσιάζοντας , το σύντομο βιογραφικό του πατρός Αποστόλου Δάμκαλη , ο οποίος είναι διασώστης του ΕΚΑΒ, έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων. 

Ο π. Απόστολος Δάμκαλης, στη συνέχεια , λαμβάνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τον π. Δημήτριο Μπακόπουλο για όλα όσα ανέφερε και απαυθυνόμενος στο εκκλησίασμα ανέφερε ότι θα είναι δίπλα σε όλους και τον καθένα ξεχωριστά στα όποια προβλήματα της καθημερινότητας στα οποία θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος για την επίλυσή τους και ευχήθηκε να είναι αχρείαστος ως διασώστης του ΕΚΑΒ!

Μετά την απόλυση ο νεοτοποθετηθείς ιερέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε τις ευχές των πιστών.

"Άξιος! και Καλή Διακονία στη Τριγλιανή Παναγιά"

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

Περισσότερα Θέματα »