Το σκάνδαλο των κινητών τηλεφώνων και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας: οι βλάβες στην υγεία μας και τα εμπλεκόμενα οικονομικο-πολιτικά συμφέροντα

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 10:18 | Τοπικά νέα |

Με την ευκαιρία της έγκρισης της εγκατάστασης δομικών κατασκευών σταθμού ραδιοεπικοινωνίας (ΜΑRIKES 140 5798) απο την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ας θυμηθούμε τι έχουν γράψει κατά καιρούς οι ειδικοί για τις βλάβες που προκαλούν στην υγεία μας οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και τα εμπλεκόμενα οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα.

......πλέον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) ταξινομεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων ως πιθανώς καρκινογόνα για τον άνθρωπο. Αυτό βασίζεται στον αυξημένο κίνδυνο για γλοίωμα, μια κακοήθης μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, σε συνδυασμό με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, η άκριτη τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέσα στον αστικό ιστό αποτελεί μέγιστη ευθύνη των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σε κάθε περίπτωση η τοποθέτηση κεραιοσυστημάτων δεν μπορεί να γίνεται χωρίς την προηγούμενη έγκριση των τοπικών κοινωνιών. “Οποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες”

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

Περισσότερα Θέματα »