Συμμαχία Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι : Και σε ρόλο κτηματομεσίτη ο απερχόμενος Δήμαρχος;

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 10:42 | Τοπικά νέα |

Έχεις οικόπεδο;;; το αγοράζουμε!!!

Σε ρόλο ...κτηματομεσίτη επιδόθηκε στην ...νυκτερινή, (κατά την προσφιλή του τακτική) προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. απερχόμενος Δήμαρχος, σε μια προσπάθεια να ...τονώσει το ηθικό συγκεκριμένων "φίλων" του εν όψη προεκλογικής περιόδου. Το ότι σπαταλιούνται αφειδώς χρήματα του Δήμου 6 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά σε άλλες κατευθύνσεις, δεν φαίνεται να απασχολεί τον κ. απερχόμενο Δήμαρχο!! Και για να γίνουμε σαφείς και συγκεκριμένοι:

- Η δημοτική πλειοψηφία ψήφισε την αγορά 15 στρεμμάτων έναντι ποσού 400.000€ για βοηθητικούς χώρους του δημοτικού νεκροταφείου!!! Σημειωτέων πως το νεκροταφείο βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό και πρέπει να αναζητηθεί άλλος χώρος. Την ίδια στιγμή δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ώστε να αδειοδοτηθεί το νεκροταφείο Πικερμίου. Και μια ...ασήμαντη λεπτομέρεια, η έκταση που πρόκειται να αγοραστεί καθώς και οικοδομή ανήκει σε πρώην Νομάρχη της ανατολικής Αττικής και σε μεγάλη οικογένεια του Πικερμίου!!!
- Επίσης εγκρίθηκε η αγορά νέου οικοπέδου στη διασταύρωση Ραφήνας για να κατασκευαστούν τα νέα εργαστήρια του Τεχνικού Λυκείου και του ΣΕΚ, τα οποία σημειωτέων μετά την φωτιά της 23ης Ιουλίου ανακαινίστηκαν με ιδιωτική χορηγία!!
Είναι σαφές πως η Δημοτική Αρχή επιδίδεται σε "προεκλογικά δωράκια" από το ταμείο του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου!!
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο κ. απερχόμενος Δήμαρχος παίρνει τέτοιες "χαριτωμένες πρωτοβουλίες"! 'Όλοι θυμόμαστε την αγορά οικοπέδου ιδιοκτησίας υποψήφιου του, για τη δημιουργία αφετηρίας της αστικής συγκοινωνίας, η οποία όμως ....απλά δεν υφίσταται!!! Και το 2017 η δημοτική πλειοψηφία προχώρησε στην αγορά οικοπέδου εκτός σχεδίου (έναντι 60.000€), για τη δημιουργία οδού πρόσβασης στο ...2ο Γυμνάσιο Ραφήνας, το οποίο όπως είναι γνωστό ...δεν υπάρχει!!! Το ότι το εν λόγω οικόπεδο άνηκε σε φιλικό του κ. απερχόμενου Δημάρχου τοπικό δημοσιογράφο, είναι μια ακόμη ...ασήμαντη λεπτομέρεια !
Εμείς προτείναμε ως παράταξη, για οποιαδήποτε αγορά οικοπέδου που αφορά πυρόπληκτη περιοχή να ζητηθεί η χρηματοδότηση από την πληθώρα των ευαισθητοποιημένων χορηγών που συνδράμουν στην αποκατάσταση. 
Αλήθεια, ο σιωπηρός συνέταιρος, πρώην Δήμαρχος και νυν μισθωτός γενικός γραμματέας κ. Πιστικίδης έχει να πει κάτι για ότι συμβαίνει ή θα τοποθετηθεί όταν έρθουν οι εκλογές ; 
Σύντομα όμως όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν μια και οι ημέρες του κ. απερχόμενου Δημάρχου και της παρέας του τελειώνουν. Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου αξίζει μια Δημοτική Αρχή που θα σέβεται και το τελευταίο ευρώ των δημοτών και θα το αξιοποιεί για το γενικότερο καλό και όχι για ....εξυπηρετήσεις "γνωστών και φίλων".

Συμμαχία Δημιουργίας για τη Ραφήνα και το Πικέρμι

Δαμιανός Φαφούτης

Θανάσης Αδαμόπουλος

Κώστας Ξηντάρας

Σίσσυ Κατσούδα

Καλλιόπη Στέφου

 

 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

Περισσότερα Θέματα »