τ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης προς υπ. Δήμαρχο Δαμιανό Φαφούτη!

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 18:30 | Τοπικά νέα |

Η χθεσινή ανακοίνωση της «Συμμαχίας Δημιουργίας» είναι πραγματικά ένα κείμενο που μαρτυρά την απόγνωση του συντάκτη του.

Απόγνωση, διότι είναι βέβαιο ότι η ανακοίνωση υποψηφιότητας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και μάλιστα ως υποψηφίου Δημάρχου του επικεφαλής της παράταξης συναντά την αδιαφορία των σκεπτόμενων πολιτών.

Απόγνωση, διότι η χθεσινή ανακοίνωση δεν προσβλέπει σε «συμμαχίες» και δεν προδικάζει «δημιουργία».

Απόγνωση, διότι καλλιεργεί ένα άκρως διχαστικό κλίμα, όταν μάλιστα βρισκόμαστε μπροστά για πρώτη φορά σε εκλογές που θα κριθούν με απλή αναλογική.

Απόγνωση, διότι χρησιμοποιεί μια ξεπερασμένη φρασεολογία άλλων καιρών που ο ψηφοφόρος την έχει βαρεθεί και καταδικάσει.

Απόγνωση, διότι αποκρύπτει ότι το ΣΕΚ λειτουργεί σε κτίριο ενοικιαζόμενο και είναι ώριμο αίτημα των εκπαιδευτικών του και των μαθητών, ένα δημόσιο κτίριο με σύγχρονα εργαστήρια και όσο γίνεται πλησιέστερα στο ΕΠΑΛ αφού τους μαθητές του εξυπηρετεί.

Απόγνωση, διότι όσες φορές και αν του εξηγήθηκε στις συνεδριάσεις του ΔΣ δεν αντιλήφθηκε ότι το αίτημα κατασκευής του 2ου Γυμνασίου Ραφήνας βρίσκεται στις προτεραιότητες των «Κτιριακών Υποδομών» -έχοντας πια, στις μέρες μας, έναν πληρέστατο και ώριμο φάκελο- ώστε η έναρξη των εργασιών να πλησιάζει και επομένως τα θέματα πρόσβασης προς αυτό πρέπει να λυθούν (για να μην έχουμε επανάληψη αυτών που συμβαίνουν στην οδό Κοντοράβδη στο σχολικό συγκρότημα Πικερμίου) και αυτό που επιλέχθηκε ήταν η μοναδική λύση ώστε να υπάρχει πρόσβαση και από τη Λεωφ. Μαραθώνος.

Απόγνωση, διότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος στο νεκροταφείο Ραφήνας, στην μετά Καλλικράτη εποχή, και δεν μπορεί να δει πόσο αναγκαίο είναι το συγκεκριμένο νεκροταφείο να αποκτήσει χώρους ώστε να λειτουργήσει με καλύτερες συνθήκες. Χώρους απαραίτητους για στάθμευση, γραφεία, χώρους υγιεινής κα.

Απόγνωση, διότι δεν του άρεσε(;) που με τις ενέργειες μας η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί με επίσημη νόμιμη κρατική άδεια και όχι «πειρατικά». Τον «στενοχωρήσαμε»  που ήρθε και η Αστική Συγκοινωνία στη Ραφήνα και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ήταν αναγκαίος ένας δημόσιος χώρος ώστε δημοτική και αστική συγκοινωνία να αποκτήσουν χώρο μετεπιβίβασης και μάλιστα σε σημείο κεντροβαρικό, στη Διασταύρωση.

Απόγνωση, διότι χρησιμοποιεί για το πρόσωπο μου χαρακτηρισμούς επιπέδου πολιτικού νηπιαγωγείου. Δεν θέλει να θυμάται ότι υπήρξε προεκλογικά, μια πολιτική συμφωνία η οποία δεν ήταν «κάτω από το τραπέζι», αλλά ανοιχτά μπροστά σε όλο το εκλογικό σώμα στο φως της μέρας. Γνωρίζει άριστα ότι αυτή την πολιτική συμφωνία την τήρησα παραιτούμενος στο μέσον της δημοτικής περιόδου με σκοπό, όπως ήταν γνωστό από την αρχή, να μετακινηθώ στη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Απόγνωση, διότι στο πρόσωπό μου βλέπει τον άνθρωπο που τους κέρδισε τις εκλογές.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι όλα αυτά που δεν μπορεί να επεξεργαστεί το μυαλό σου Δαμιανέ, μόνο μια συμβουλή μπορώ να σου δώσω, επίκαιρη με τις γιορτές του Δεκέμβρη που διανύουμε: Να απαλλαχτείς από τον «μουτζούρη» όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Καλές γιορτές!

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

2
Σπάνε αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι στην Ραφήνα!!
Σχόλιο από Φίλιππος Αναστασίου, 1 Ημέρα 14 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
Συγκλονίζουν οι νέοι από το Μάτι -Όχι στην μείωση των ποινών!!Βίντεο
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 14 Ώρες πριν
Περισσότερα...
2
Σπάνε αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι στην Ραφήνα!!
Σχόλιο από Σ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, 1 Ημέρα 17 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
O "καρντάσης" Δήμαρχος , μας βάζει ιδέες!
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 2 Ημέρες 10 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »