Παρουσίαση του Κυπριακού Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 22:36 | Τοπικά νέα |

Στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ρ-Π  πραγματοποιήθηκε από τον Πρύτανη Παντελή Σκλιά η παρουσίαση του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου.Ο κύριος Πρύτανης αναφέρθηκε με γλαφυρό και μεστό λόγο με εκτενή περιγραφή για το Πανεπιστήμιο,για τα πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας Ανώτατης εκπαίδευσης,τις σπουδές εξ αποστάσεως,σε όλα τα προγράμματα σπουδών.

Στα μεταπτυχιακά,στα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως,στο κόστος των σπουδών,στη διαμονή και σίτιση των φοιτητών και σε πολλά άλλα θέματα τα οποία μπορεί να προμηθευτεί κάθε ενδιαφερόμενος από τα έντυπα και την οποιανδήποτε πληροφορία θελήσει από την agent της Ανατολικής Αττικής κ.Παναγιώτα Τσουρέα στα τηλ. 6974925777,2294039029 και στο email ptsourea@yahoo.gr.

Τον λόγο μετά τον κ.Πρύτανη πήρε ο Δήμαρχος Ρ-Π, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια το Πανεπιστήμιο Νεαπόλεως για τις πέντε υποτροφίες που έδωσε σε παιδιά των πυρόπληκτων της περιοχής μας.

Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση -παρουσίαση-ενημέρωση σπό τον κ. Πρύτανη ο οποίος πλαισιωνόταν και από τον καθηγητή του ομότιμου Πανεπιστημίου κ.Αντώνη Κλαψή.

Παρεβρέθησαν ο Δήμαρχος Ρ-Π Ευαγ. Μπουρνούς,ο π .Δήμαρχος και νυν Γ.Γ του Δήμου Ρ-Π Β. Πιστικίδης, η Αντιδήμαρχος Δ. Τσεβά, ο π. Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μισοκοίλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σ. Λουκάτος,ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Κ.Θεοφίλου,ο π.Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παύλος-Ιωάννης Μπατάλης,ο τ.Λυκειάρχης Γ. Αλεξόπουλος, ο συγγραφέας Μάριος Μιχαηλίδης,πρώην φοιτητές του Πανεπιστημίου και αρκετοί ενδιαφερόμενοι των οποίων τις ερωτήσεις δέχτηκε ο κ. Σκλιάς μετά το πέρας της παρουσίασης.

Δ.Α

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

Περισσότερα Θέματα »