Πρόσκληση και ευχές για "Καλή Σαρακοστή" απο τους Συλλόγους της Διώνης.

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 10:29 | Τοπικά νέα |

Οι Σύλλογοι Διώνης Πικερμίου: ΠΠΣ "Η ΔΙΩΝΗ", Φιλοζωικός "Ο ΠΗΓΑΣΟΣ", Σωματείο "Η ΑΙΟΛΙΣ", Σύνδεσμος "Η ΩΚΕΑΝΙΣ", ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΟΠ "ΑΕΤΟΣ", οργανώνουμε την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου το πέταγμα του χαρταετού στις εγκαταστάσεις του κλειστού της ΔΙΩΝΗΣ.
Σας καλούμε όλους να απολαύσετε την ομορφιά της περιοχής, τη χαρά των παιδιών με το πέταγμα του χαρταετού, να πιούμε ένα κρασί και να ευχηθούμε Καλή Σαρακοστή.

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

13/03/19 13:03
Ανώνυμος χρήστης
Με την ευκαιρία (χωρίς να συμμετέχω στην πρώτη φράση για τις γιορτές) να συμπληρώσω στο προηγούμενο μήνυμα ότι: Η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας (παρατίθεται βλ. *) αφορά αιρετούς και στελέχη του Δήμου δηλαδή περιλαμβάνονται και τα στελέχη Τεχνικών υπηρεσιών και Πολιτικής προστασίας, που κατά γενική ομολογία μέχρι τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί. Διαβάζοντας τη νομοθεσία παρακάτω νομίζω οι περισσότεροι θα καταλάβετε πως εάν κάποτε τηρηθεί οι κίνδυνοι θα μειωθούν κατά πολύ. Εκτός βέβαια των κατά νόμο υπευθύνων, οι κύριοι υπαίτιοι προφανώς είναι οι διάφοροι οικοπεδούχοι που πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων δείχνουν εγκληματική αδιαφορία στον καθαρισμό των οικοπέδων τους. Τα έχουμε πει, τα λέμε και τον Μάιο με την εμφάνιση ξερών χόρτων θα ενημερωθούν διάφορες βαθμίδες αξιωματούχων και του κ. εισαγγελέως περιλαμβανομένου. * Ν. 3852 άρθρο 94 παρ. 26: “Η µέριµνα, σύµφωνα µε τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισµού, από τους ιδιοκτήτες, νοµείς, και επικαρπωτές, των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωµοπόλεων και οικισµών και σε απόσταση µέχρι 100 µέτρων από τα όριά τους, καθώς και η υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισµού από τους δήµους, σε περίπτωση µη συµµόρφωσης των υπόχρεων. Σε βάρος εκείνων που δεν συµµορφώνονται επιβάλλεται πρόστιµο πενήντα (50) λεπτών, ανά τετραγωνικό µέτρο του οικείου χώρου, το οποίο και αποτελεί έσοδο του οικείου δήµου, βεβαιούται εις βάρος τους η ισόποση σχετική δαπάνη του δήµου προς καθαρισµό και υποβάλλεται µήνυση για το αδίκηµα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.”

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 7 Ώρες πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Swimmer, 2 Ημέρες 1 Ώρα πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Swimmer, 2 Ημέρες 1 Ώρα πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »