Αλλάξατε διεύθυνση κατοικίας; Μια ενδιαφέρουσα "εφαρμογή" για να μην υπάρχουν προβλήματα στην αλληλογραφία σας! www.afaiss.com

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 10:34 | Τοπικά νέα |

Διευκρινίζοντας εξ' αρχής , ότι η εφαρμογή αυτή - προς το παρόν - είναι διαθέσιμη και λίαν χρήσιμη για την αλληλογραφία σας μόνο με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αξίζει να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.afaiss.com.

Με την επίσκεψή σας , θα δείτε μια έξυπνη λύση , που λύνει το πρόβλημα της αλληλογραφίας σε περίπτωση αλλαγής της διεύθυνσης κατοικίας σας. 

Κάθε ημέρα, περίπου 500.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα αλλάζουν διεύθυνση σε όλο τον κόσμο. Το κόστος και γενικά οι αρνητικές συνέπειες είναι ανυπολόγιστες καθώς δυσχεραίνεται η επικοινωνία, χάνονται εμπορεύματα κι επιστολές, αποδιοργανώνεται η δημόσια διοίκηση καθώς αχρηστεύονται τα αρχεία με τις διευθύνσεις.

Για να μπορούμε να αλλάζουμε διεύθυνση κατοικίας, εργασίας, κλπ. χωρίς να αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα, καταχωρούμε όλες τις διευθύνσεις μας στο αρχείο afaiss.com/username και δηλώνουμε το afaiss.com/username ως διεύθυνσης μας.

Επιλέγουμε ποιες από τις καταχωρημένες διευθύνσεις μας θα είναι ορατές και από ποιους.

Αλλάζοντας κάποια διεύθυνση μας, ενημερώνουμε το afaiss μας, κι έτσι απλά, την ίδια στιγμή, ενημερώνουμε όσους έχουμε επιλέξει να βλέπουν τη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ο σκοπός της εφαρμογής είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων, γιατί με την εφαρμογή afaiss μας δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα να διαχειριζόμαστε τις διευθύνσεις μας. Και λέγοντας τις διευθύνσεις μας δεν εννοούμε μόνο τη διεύθυνση του σπιτιού μας, του τόπου δουλειάς αλλά όλα τα μέρη που επισκεφτήκαμε πραγματικά ή νοητά, και χρειάστηκε ή νοιώσαμε την ανάγκη να καταχωρήσουμε σε ένα αρχείο, δημιουργώντας έτσι ένα προσωπικό κατάλογο διευθύνσεων.

Μια σύντομη αλλά σαφή ενημέρωση γι' αυτή την "εφαρμογή" παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου απο μέλη της ομάδας afaiss.com .

O Ηλίας Τσαμουργκέλης αναφέρθηκε κατ' αρχή , στην ανάγκη που οδήγησε για την δημιουργία αυτής της εφαρμογής, ενώ στην συνέχεια και προκειμένου να καταδείξει τη χρησιμότητά της, αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργούνται απο την "χαμένη" αλληλογραφία, ενώ στο τέλος εξήγησε βήμα-βήμα τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου όποιος επιθυμεί να μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή με τον  Μιχάλης Κουτάντο να παρουσιάζει και πρακτικά την εγγραφή στην εφαρμογή afaiss.com 

Nα σημειώσουμε ότι η εφαρμογή παρασχέθηκε δωρεάν στο Δήμο Ρ-Π , ως δείγμα όχι μόνο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης , αλλά και ως ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι δοκιμάσθηκαν απο τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου και πολλοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν διεύθυνση κατοικίας. 

www.afaiss.com χωρίς κόστος και προκειμένου  να μην έχετε πρόβλημα με την αλληλογραφία σας όταν αλλάζετε διεύθυνση κατοικίας 

Στην σημερινή ενημέρωση ου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας, εκτός του οικοδεσπότη Δημάρχου Ρ-Π Ε. Μπουρνούς , παρόντες ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης και ο τ. Αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης. 

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

2
Βαλερί Βασιλικού: Πάνω απ’ όλα το μέλλον των παιδιών
Σχόλιο από Μιχάλης Πυρουνάκης, 1 Ημέρα 14 Ώρες πριν
Περισσότερα...
2
«Αμεινίας Ο Παλληνεύς 2019» : Aγώνες κλασικού αθλητισμού στην Παλλήνη!
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 15 Ώρες πριν
Περισσότερα...
2
«Αμεινίας Ο Παλληνεύς 2019» : Aγώνες κλασικού αθλητισμού στην Παλλήνη!
Σχόλιο από ego, 1 Ημέρα 15 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
(VIDEO) ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Ενημερωνόμαστε. Αποφασίζουμε. Ψηφίζουμε.
Σχόλιο από Ραφηναίος, 1 Ημέρα 22 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »