υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος : Κακοτεχνίες και έλλειψη πιστοποίησης για 9 στις 10 παιδικές χαρές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου! (φωτογραφίες)

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 11:43 | Τοπικά νέα |

Οι κακοτεχνίες στις παιδικές χαρές της περιοχής μας είναι γνωστές και στους κατοίκους και στη δημοτική αρχή. Δυστυχώς κάποιοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ότι  η ασφάλεια των παιδιών μας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Έκπληξη μάλιστα προκάλεσε η απάντηση Μπουρνούς σε σχετικό ερώτημα που έθεσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής της παράταξής μας.

Ο κ. Βασιλόπουλος στο χρόνο των ερωτήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε να ενημερωθεί για τον αριθμό των παιδικών χαρών που έχουν πιστοποιηθεί, θυμίζοντας ότι είχε θέσει το θέμα ανάγκης πιστοποίησης προ τεσσάρων ετών. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι μόνο τέσσερις (από τις περίπου σαράντα που βρίσκονται στο Δήμο) έχουν πιστοποιηθεί, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε ιδιωτικό χώρο. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας Πικερμίου, που παραμένει μη πιστοποιημένη και με αρκετά επικίνδυνα σημεία, που δεν επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.

Γραφείο τύπου

Δύναμη Ανάπτυξης

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

1
(φωτογραφίες) Ελένη Μενεγάκη :Διερχόμενη απο Ραφήνα για Άνδρο!
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 15 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
τ. Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος : Συγχαρητήρια στα νεοκλεγέντα μέλη του ΔΣ της...
Σχόλιο από maiopkyr@gmail.com, 1 Ημέρα 23 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »