Ραφήνα: Όσα πραγματικά έγιναν στο debate των υποψήφιων Δημάρχων στο Νέο Βουτζά και δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού (φωτό & βίντεο)

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 20:11 | Τοπικά νέα |

Στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Βουτζά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, συζήτηση , μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Ραφήνας – Πικερμίου.

Η συζήτηση οργανώθηκε απο τον Εξωραϊστικό Σύλλογο  Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», την Φιλοπρόοδο Ένωση Οικιστών και την Επιτροπή Πληγέντων απο το Κόκκινο Λιμανάκι.

Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην υπόγεια αίθουσα των νέων εγκαταστάσεων που δημιουργήθηκαν έπειτα απο ευγενή χορηγία, με την πλειοψηφία των παρόντων να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Προ της έναρξης της συζήτησης ανακοινώθηκε η διεξαγωγή αγώνα παλαιμάχων του Ολυμπιακού και επιλέκτων της περιοχής με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στους περιθαλπόμενους εγκαυματίες.

Την συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και κάτοικος της περιοχής Έμυ Κροκίδη, η οποία είχε αναλάβει και παλιότερα πρωτοβουλίες με την ιδιότητα της Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής των Συλλόγων και κατοίκων του Νέου Βουτζά,  ενώ το καλωσόρισμα έγινε από τον δικηγόρο, κάτοικο Νέου Βουτζά,  Γιώργο Παπαδουκάκη.

Η συζήτηση,  ήταν χωρισμένη σε  θεματικές ενότητες, με ερωτήσεις που είχαν τεθεί απο τους πληγέντας κατοίκους της περιοχής του Ν. Βουτζά και Κόκκινο Λιμανάκι και για τις οποίες οι υπ. Δήμαρχοι είχαν χρόνο δύο λεπτών να απαντήσουν , στη συνέχεια τέθηκαν άμεσα ερωτήσεις απο τους παρόντες και στο τέλος οι υπ. δήμαρχοι ανέφεραν το όραμά τους για τις πληγείσες περιοχές.

Προ της έναρξης της συζήτησης η Έμυ Κροκίδη , αναφερόμενη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αναφέρθηκε στους υποψηφίους δημοτικούς και "τοπικούς" συμβούλους που προέρχονται απο την πληγείσα περιοχή, λέγοντας ότι "ως Σύλλογος και ως Φιλοπρόοδος Ένωση Οικιστών απο το Κόκκινο Λιμανάκι και Επιτροπή πληγέντων απο το Κόκκινο Λιμανάκι, η θέση μας είναι ψηφίστε συντοπίτες μας απο τις πληγείσες περιοχές" 

Δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο είχαν ενημερωθεί οι διοργανωτές για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους απο τις πληγείσες περιοχές , αλλά μετά  το πέρας της παρουσίασης , λαμβάνοντας το λόγο ο Ανδρέας Βασιλόπουλος παρουσίασε και την Ασπασία Κομνηνού Ανδρέου και τον Νίκο Αδάμ που είναι κάτοικοι της περιοχής. 

Όπως θα δείτε και στο video , εκτός του Ευαγγέλου Μπουρνούς που τις περισσότερες στιγμές και για τους δικούς του λόγους κοιτούσε χαμηλά, οι υπόλοιποι υποψήφιοι κοιτούσαν τον κόσμο στα μάτια.

Βέβαια και σε αυτή τη συζήτηση, για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ,  ακολουθήθηκε απο τον κύριο Δήμαρχο τακτική Δημοτικού Συμβουλίου.

Άσχετα απο την ερώτηση στις απαντήσεις του ο Δήμαρχος προσπαθούσε να περάσει και τα δικά του "μηνύματα", ενώ κάποια στιγμή προσπάθησε να "ερμηνεύσει" με το δικό του τρόπο  και τα λεγόμενα του Ανδρέα Βασιλόπουλου ο οποίος όπως θα δείτε και στο video (1:41:50)  αναφέρθηκε σε ένα μάτσο άχρηστους από πάνω προς τα κάτω , που δεν κατάφεραν να δώσουν το επίδομα άμεσης βιοτικής επιβίωσης των 586€ , που έχει θεσμοθετηθεί απο το 1977 και να συζητάνε ένα χρόνο μετά γιατί δεν κατάφεραν να το δώσουν. 

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια , μάλλον φάνηκε ενοχλημένος απο το χειροκρότημα που εισέπραξε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος απο το ακροατήριο και  όπως θα δείτε στο (1:57:09) απέδωσε τη φράση του Βασιλόπουλου που αναφέρθηκε σε ένα μάτσο άχρηστους,  στους υπαλλήλους. που εργάζονταν για την απόδοση των επιδομάτων. 

Δείτε  όσα έγιναν κατά την διάρκεια  της συζήτησης στο βίντεο που ακολουθεί, και περιλαμβάνει μέρος  της συζήτησης διάρκειας 2 ώρών και 20 λεπτών 

Δημήτρης Αντωνάκος

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

1
Η Μαρικαίτη Αλβέρτη με την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και τον Ανδρέα Βασιλόπουλο
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 19 Ώρες 36 Λεπτά πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 12 Ώρες πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Swimmer, 2 Ημέρες 6 Ώρες πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Swimmer, 2 Ημέρες 6 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »