Επίσκεψη του Γιώργου Χριστόπουλου και πολυμελούς ομάδας υπ. Δημοτικών Συμβούλων της ''Δημοτικής Αλλαγής" στο Νέο Πόντο!

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 22:57 | Τοπικά νέα |

Συνοδευόμενος απο πολυμελή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ο επικεφαλής της "Δημοτικής Αλλαγής" και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, επισκέφθηκε το Νέο Πόντο και είχε συνομιλία με μέλη του Δ.Σ του ομώνυμου Συλλόγου.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος, αναφέρθηκε στο έργο της προηγούμενης θητείας του , ως Δήμαρχος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δυσεπίλυτα απο τη παρούσα δημοτική αρχή προβλήματα που προέκυψαν για τους πυροπλήκτους κατοίκους της περιοχής. 

Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα υλοποιηθούν , εφόσον οι δημότες τον εμπιστευθούν και αναλάβει την δημοτική αρχή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά που παραμένει ημιτελής . 

Ο Γιώργος Χριστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη πυροπροστασία της πολύπαθης περιοχής, η οποία όμως διαθέτει μέχρι και πηγάδι και υδροληψίες , ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει για την προμήθεια αυτοκινουμένων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών προκειμένου σε διακοπές ρεύματος να λειτουργούν οι δεξαμενές και αντλιοστάσια. Αναφέρθηκε επίσης σε πυροφυλάκειο που υπήρχε και θα πρέπει να επανδρωθεί .

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στην ανυπαρξία δημοτικού έργου στη περιοχή τα τελευταία χρόνια και στη ελπίδες τους για την ολοκλήρωση του Γ.Π.Σ, στη δημοτική και αστική συγκοινωνία που είναι μακριά από τον οικισμό και δεν εξυπηρετεί τους οικιστές  και στο οδικό δίκτυο το οποίο έχει την κατασκευαστική υποδομή προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση και το οποίο  λόγω μη συντήρησης παρουσιάζει προβλήματα.

Ειδικότερα αναφέρθηκαν

  • στο κεντρικό δρόμο , Αλ. Υψηλάντου , ο οποίος δέχεται όγκο οδικού φορτίου λόγω επισκεπτών με αποτέλεσμα να θέλει συντήρηση , αλλά και καθαρισμό λόγω χόρτων αριστερά και δεξιά του δρόμου. 
  • σε οδούς όπως Σιμικλή και Σάντας που έχουν διαβρωθεί απο τις βροχές και δεν διέρχονται απορριμματοφόρα

Κάνοντας αναφορά τα μέλη του ΔΣ στη δεξαμενή που τροφοδοτεί με νερό τον οικισμό ζήτησαν να περιφραχθεί ο χώρος όπου είναι εγκατεστημένη καθώς εκεί κάποιοι πετούν μπάζα , ενώ θα μπορούσε ο κάθε κακόβουλος να προκαλέσει προβλήματα 

Καυτηρίασαν με το τρόπο τους τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχή, η οποία αντί να συντηρήσει τη παιδική χαρά που βρισκόταν στο προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου, ανταποκρινόμενη (η δημοτική αρχή) στο αίτημα του συλλόγου, ξαφνικά κααι απροειδοποίητα είδαν ένα φορτηγό του δήμου να την ξηλώνει και να την σηκώνει, αφήνοντας μάλιστα ακαθάριστο το χώρο και με κομμάτια μπετόν

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο π. Βουλευτής της Περιφέρειας Νίκος Καντερές, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την πολυμελή ομάδα που συνόδευε τον Γιώργο Χριστόπουλο, ενώ με το σύντομο χαιρετισμό του έστειλε μήνυμα ενότητα και ομοψυχίας που θα πρέπει να διακρίνει όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Ακολουθούν εικόνες από τη σημερινή συνάντηση

Δημήτρης Αντωνάκος 

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

1
Η Μαρικαίτη Αλβέρτη με την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» και τον Ανδρέα Βασιλόπουλο
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 19 Ώρες 37 Λεπτά πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 12 Ώρες πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Swimmer, 2 Ημέρες 6 Ώρες πριν
Περισσότερα...
4
Ο Αντετοκούνμπο δωρίζει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα
Σχόλιο από Swimmer, 2 Ημέρες 6 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »