Αντετοκούνμπο: Φτιάχνει κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα!

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 22:44 | Τοπικά νέα |

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, έκανε δωρεά για κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην περιοχή.

Εκτός από τεράστιος αθλητής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε πως είναι και σπουδαίος άνθρωπος! Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak», έκανε δωρεά για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι.

Αυτό αποκάλυψε σε ομιλία του στο Πικέρμι, ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς την Κυριακή. Έτσι, στην περιοχή εκτός από τις πρωτοποριακές οικολογικές δράσεις, θα δημιουργηθεί και το γήπεδο μπάσκετ... προσφοράς Αντετοκούνμπο!

gazzeta.gr

Σχόλια για αυτό το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχολιάζετε αυτό το άρθρο ανώνυμα
Συνδεθείτε

20/05/19 18:02
M87
M87 (20/05/2019 17:58): Σήμερα το πρωί που ξύπνησε ο Αντετοκούμπο και ξυνότανε τη φαγούρα του, σκέφτηκε: "...Δεν κάνω μια δωρεά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο μπλε λιμανάκι Ραφήνας προκειμένου να μπαστακώσουμε κάτι πάνω σε ένα οικόπεδο που είναι ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ώστε να μην μπουν τίποτα ιδέες στους εκεί κατοίκους και θέλουν να το αξιοποιήσουν διαφορετικά... Να χορτάσουν "πολιτιστικές και οικολογικές δράσεις" για να μην έχουν καμιά σοβαρή οικονομική ανάπτυξη ποτέ, επειδή αυτή απευθύνεται μόνο σε ξένους"; Πριν φτιάξει καφέ λοιπόν, υπολόγισε την διαφορά ώρας και έτρεξε να βρει το ασύρματο για να καλέσει το δημαρχείο Ραφήνας. Όταν μετά από 17 κουδουνίσματα το σήκωσε ο *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ο Αντετοκούμπο του είπε: ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ: "*****ΔΗΜΑΡΧΕ;... Ο Γιάννης είμαι... Όχι αυτός... Ο Αντετοκούμπο. Μου έχουν μείνει κάτι ψιλά από τα bonus των play-offs και θέλω να κάνω δωρεά στους κατοίκους από το Μπλε λιμανάκι ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, αλλά δεν έχω οικόπεδο. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ;" *****ΔΗΜΑΡΧΟΣ: "Τι σύμπτωση είναι αυτή Γιάννη μου; Και βέβαια έχω τρία στρέμματα οικόπεδο το οποίο θέλω να θάψω κάτω από μια πολιτιστική ******* για να μην αξιοποιηθεί με κανέναν άλλο τρόπο από τους κατοίκους. Από τώρα είναι δεσμευμένο για την δωρεά σου." ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ: "Σε ευχαριστώ *****ΔΗΜΑΡΧΕ! Τώρα ησύχασα γιατί δεν ήξερα τι να τα κάνω αυτά τα λεφτά. Πάω να φτιάξω καφέ..." ...Και έτσι παιδιά μου, αποκτήσατε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούμπο στο Μπλέ Λιμανάκι Ραφήνας... Άλλο ένα έργο πράσινης μη-ανάπτυξης το οποίο μαζί με τις οικολογικές δραστηριότητες της περιοχής εξασφαλίζει ότι δεν θα σηκώσετε οικονομικά κεφάλι ΠΟΤΕ!... Κυρίως επειδή η ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ευρωδολλαρίου είναι για όλους τους άλλους εκτός από τον Έλληνα. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ [*1], ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! [*1] Έχει πάει κανείς να δει σε τι κατάσταση είναι τα Olympic ακίνητα της Γιάννας;;; Έχει δεν έχει, το σύνθημα είναι ένα: ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ Μ****** ΘΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (π.χ. σύνδεση με Αττική οδό και προαστιακό). Το περιεχόμενο της περιγραφής είναι φανταστικό (όπως και η είδηση) και κάθε ομοιότητα με παρόντα πρόσωπα τυχαία και συμπτωματική (ακριβώς όπως συμβαίνει και με την είδηση).

Τελευταία σχόλια στα "Τοπικά νέα"

2
(video) Το συγκινητικό αφιέρωμα του Κωστή, του Άγγελου και της Χαράς, στον πατέρα τους...
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 1 Ημέρα 21 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
1ο ΕΠΑΛ Ραφήνας! Εγγραφές τώρα!
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 2 Ημέρες 21 Ώρες πριν
Περισσότερα...
1
Επιβίωση – Έρευνα – Διάσωση στον Προβάλινθο
Σχόλιο από Ανώνυμος χρήστης, 3 Ημέρες 4 Ώρες πριν
Περισσότερα...

Περισσότερα Θέματα »