ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 12:26 | Ειδήσεις | 130

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για ενημέρωσή σας, σχετικά με τις διαμεσολαβητικές ενέργειες και προτάσεις του «Συμπαραστάτη», όπως ζητήσατε για την υπόθεση του αποχετευτικού και τα συνολικά προβλήματα με το αεροδρόμιο.

Σχετ:1.     Συναντήσεις των εκπροσώπων τοπικών φορέων με τον «Συμπαραστάτη», σε συνέχεια των καταγγελιών – αναφορών τους γύρω από το αποχετευτικό ζήτημα και τα προβλήματα με το ΔΑΑ.

         2.     Ενέργειες διαμεσολάβησης του «Συμπαραστάτη» (ΣτΔΕ) στις τοπικές υποθέσεις (μεταξύ αυτών το αποχετευτικό και του ΔΑΑ) που αφορούν τους δημότες – πολίτες του Δήμου Σ-Α, στο πλαίσιο των διαδικασιών που ορίζουν οι διατάξεις των § 3 και 5 του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010, σε συνδυασμό με το άρθρο 102 του Συντάγματος (τοπικές υποθέσεις – αρμοδιότητα των ΟΤΑ), το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 (αρμοδιότητες των ΟΤΑ Α’ βαθμού) και το άρθρο 2 του Ν. 2690/99

         3.     Διατυπωθείσες και δημοσιευθείσες διαμεσολαβητικές ενέργειες και προτάσεις του ΣτΔΕ για τις υποθέσεις : α) αποχετευτικό και β) προβλήματα με το ΔΑΑ

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών καλείστε την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος, προκειμένου να ενημερωθείτε [1] από τον ΣτΔΕ για τις έως τώρα διαμεσολαβητικές του ενέργειες και προτάσεις - εξελίξεις, όσον αφορά :

α) Την υπόθεση του αποχετευτικού στον Δήμο Σ-Α και

β) Τα προβλήματα της περιοχής του Δήμου Σ-Α με το αεροδρόμιο

   Η ως άνω συνάντηση είναι ανοικτή και μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος δημότης.