spot_img
6.8 C
Rafina
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Απίθανες αποκαλύψεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

 

 

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τις αναμνήσεις του από τις προσωπικότητες του ελληνικού θεάτρου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Ήμασταν μια βραδιά σε ένα event και μου λέει η Αλίκη: θέλω μια βραδιά να φάμε μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Της λέει η Ρένα ‘θα σου φτιάξω εγώ μια παστιτσάδα’. Τη σκουντάω και της λέω: δεν τρώει παστιτσάδες η Αλίκη, ψάρι και σαλάτα μόνο» αφηγείται ο Μάκης Δελαπόρτας για τη συνάντηση των δύο κορυφαίων ηθοποιών.

«Πάω την παίρνω από το σπίτι, η Αλίκη έχει ντυθεί λες και θα πήγαινε σε δεξίωση. Της λέω: πήγαινε να αλλάξεις, γιατί η Ρένα μπορεί να είναι με την ποδιά και τις παντόφλες. Βάζει ένα κοστουμάκι και πάμε. Η Ρένα επέμενε να δοκιμάσει η Αλίκη το κατσικάκι και την παστιτσάδα κι όταν γυρίσαμε σπίτι η Αλίκη δεν μπορούσε να ανασάνει, γιατί είχε φάει. Ήταν η κατάχρηση της χρονιάς για εκείνη» συμπλήρωσε.

«Και στο τέλος η Αλίκη μας είπε: να τρώτε, δεν αξίζει τον κόπο. Στερήθηκε πάρα πολύ. Την έχω δει να τρώει σκέτο βραστό κοτόπουλο και για να κατέβει να πίνει ένα ποτήρι νερό. Αυτό με στεναχωρούσε που το έβλεπα. Ήταν μόνιμο, για χρόνια» αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάκης Δελαπόρτας περιγράφει ένα αστείο περιστατικό, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον ήθελε να παίξει τον ρόλο ενός Γερμανού πιτσιρικά στο Καμπαρέ, όμως ο πατέρας του είχε ισχυρές αντιρρήσεις. «Της λέω κυρία Βουγιουκλάκη δεν μπορώ να έρθω, γιατί ο μπαμπάς μου δεν με αφήνει. Μου λέει: θα τον πάρω εγώ τον πατέρα σου. Παίρνει τον πατέρα μου και λέει: κύριε Δελαπόρτα, εδώ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και της λέει ο πατέρας μου: κι εδώ Δημήτρης Παπαμιχαήλ».

Αυτή την εβδομάδα

“Φράκαρε” το GOV για την έκδοση ταυτοτήτων – Δυσεύρετα τα διαθέσιμα ραντεβού

Μπορεί για τη νέα σύγχρονη πλατφόρμα για την έκδοση...

1ο Γυμνάσιο Ραφήνας: Νέα παγκάκια χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς το σχολείο – rpn

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η τοποθέτηση των νέων παγκακίων στον...

Ραφήνα αποχέτευση: Ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ στους κατοίκους της Καλλιτεχνούπολης για τα δικαιολογητικά – Σε ποιες οδούς αφορά – RPN

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 28η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ Ενημερώνουμε τους...

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αποχαιρετά με συγκίνηση την πολυαγαπημένη του μητέρα – rpn

Με συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας...

ΝΕΑ

Ραφήνα αποχέτευση: Ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ στους κατοίκους της Καλλιτεχνούπολης για τα δικαιολογητικά – Σε ποιες οδούς αφορά – RPN

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 28η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ Ενημερώνουμε τους...

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αποχαιρετά με συγκίνηση την πολυαγαπημένη του μητέρα – rpn

Με συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας...

Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα – rpn

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026,...

Κατάστημα εστίασης διαφημίζει καφέ με AI φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη από τον Παράδεισο – rpn

Κάποιοι έχασαν το μέτρο… Το «επιθετικό μάρκετινγκ» έχει όρια. Κάπου...

RPN.GR