4 φέτες ψωμί για τοστ
300 γρ. μπεσαμέλ
100 γρ. mix τυριών
4 φέτες ζαμπόν
Για το πανάρισμα
3 αβγά
100 γρ. ψωμί τριμμένο
400 ml σπορέλαιο
Για τη σύνθεση
2 αβγά, τηγανητά
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ρόκα
ντοματίνια
Τοποθετούμε τις δύο φέτες από το ψωμί στον πάγκο εργασίας μας.
Βάζουμε ¼ από τη μπεσαμέλ σε κάθε φέτα, ¼ από τα τυριά και από μία φέτα ζαμπόν. Κλείνουμε τις φέτες μεταξύ τους και πιέζουμε καλά για να κολλήσουν τα υλικά μεταξύ τους. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα υλικά.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι με το σπορέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Σε ένα μπολ σπάμε τα 3 αβγά και ανακατεύουμε καλά. Σε άλλο μπολ βάζουμε το τριμμένο ψωμί.
Βουτάμε το τοστ στα αβγά και στη συνέχεια στο τριμμένο ψωμί. Φροντίζουμε να καλυφθεί καλά όλη η επιφάνειά του.
Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για το άλλο τοστ. Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Βάζουμε πάνω από κάθε τοστ ένα αβγό τηγανητό, πιπέρι και σερβίρουμε με ρόκα και ντοματίνια.