spot_img
14.4 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Eurovision 2025: Οι πρώτες δηλώσεις της Κλαυδίας μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης – «Νιώθω νικήτρια» – rpn

 

 

 

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Κλαυδία, η νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision, η οποία με την καθηλωτική της εμφάνιση και την ξεχωριστή ερμηνεία του τραγουδιού Αστερομάτα, κατέκτησε την 6η θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, φέρνοντας μια από τις καλύτερες θέσεις για τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η 22χρονη Κλαυδία εμφανίστηκε συγκινημένη και γεμάτη ευγνωμοσύνη μπροστά στις κάμερες, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους όσους τη στήριξαν:
«Σας αγαπώ, το κάναμε μαζί όλο αυτό. Ονειρευόμουν την πέμπτη θέση, έλεγα ότι αυτή η θέση θα είναι νίκη. Το ίδιο είναι και η έκτη. Νιώθω η πιο τυχερή, η πιο ευλογημένη, ευτυχισμένη και προστατευμένη αυτή τη στιγμή του πλανήτη. Είναι απίστευτο, νιώθω νικήτρια. Η βαθμολογία του κόσμου ήταν το κερασάκι».

Η ερμηνεία της στον τελικό κέρδισε κοινό και κριτικούς, με πολλούς να μιλούν για μια από τις πιο αυθεντικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της βραδιάς. Το ελληνικό τραγούδι, με παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές, αποδεικνύοντας πως η μουσική έχει δύναμη όταν εκφράζεται με ειλικρίνεια και πάθος.

Η ίδια η Κλαυδία, μιλώντας για τη σημασία της ελληνικής ταυτότητας στο τραγούδι της, ανέφερε:
«Αν το πιάσουμε από την αρχή, το αμιγώς ελληνικό τραγούδι, πώς θα το καταλάβουν γιατί είναι διαφορετικό από όσα έχουμε στείλει, είναι νίκη η έκτη θέση. Η “Αστερομάτα” το έκανε. Είναι απίστευτο. Είμαι αιώνια ευγνώμων και είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που με στηρίξατε».

Αναφερόμενη με χιούμορ και συγκίνηση στις στιγμές μετά τη διοργάνωση, πρόσθεσε:
«Αύριο εγώ θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή που βγήκαμε έκτοι και που στον ημιτελικό μας ανακοίνωσαν τελευταίους. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν επιστρέψω στο ξενοδοχείο είναι να χοροπηδάω πάνω στο κρεβάτι. Θα τα γιορτάσουμε».

Η 6η θέση της Ελλάδας στη Eurovision 2025 αποτελεί ορόσημο, όχι μόνο για την ίδια την Κλαυδία αλλά και για τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής μουσικής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Μια νέα σελίδα άνοιξε, με την Αστερομάτα να λάμπει στον μουσικό ουρανό της Ευρώπης, όπως μόνο ένα αληθινό αστέρι μπορεί.

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR