spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

 

 

 

Η Παρασκιώ και ο Κωστής γράφουν το δικό τους love story στην Κρήτη, αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

Εκείνη είναι 82 ετών κι εκείνος 41, ωστόσο ο ένας βρήκε τον έρωτα στα μάτια του άλλου, αρραβωνιάστηκαν και τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories», είπε, μιλώντας στο MEGA, η Εβελίνα Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτάς τους.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», αποκάλυψε η κα Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς για αυτή τη σχέση, τελικά ενέδωσε. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.

«Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», δήλωσε ο γαμπρός.

Όσο για το μέλλον; Το ζευγάρι θέλει να περνά καλά, να έχει υγεία και να κάνει παρέα ο ένας στον άλλον.

«Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», εξομολογήθηκε η ίδια η Παρασκιώ στο ekriti.gr.

Αυτή την εβδομάδα

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR