spot_img
14.5 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Λάρισα: Ο αδερφός της 38χρονης έθαψε το νεκρό νεογέννητο αγοράκι

 

 

 

Ο αδερφός της 38χρονης γυναίκας στη Λάρισα, που γέννησε και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ήταν ο άνθρωπος που το έθαψε το νεογέννητο νεκρό αγοράκι στο χωράφι. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε όσα έγιναν.

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια (ότι ήταν έγκυος). Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε, λέγοντας πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. «Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Κανένας δεν ήξερε. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό. Οι γιατροί μας λένε ότι είναι καλά, αλλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Δεν το πέταξε στα σκουπίδια, σε σακούλα σκουπιδιών» είπε ο αδερφός της 38χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κολπική αιμορραγία, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο ομφάλιος λώρος δεν είχε αποκοπεί πλήρως και είχε αρχίσει ήδη η σηψαιμία. Παρά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εκείνη επέμενε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Διαπιστώθηκε από την προανάκριση ότι η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου ένα αγοράκι περίπου 30 εβδομάδων στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το έριξε στον κάδο απορριμμάτων.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας διέταξε την εξέταση όλων των εμπλεκομένων, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους.

Αυτή την εβδομάδα

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

Πρόσκληση και Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Βασίλη Οικονόμου – rpn

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και π.Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου...

RPN.GR