spot_img
21.5 C
Rafina
Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2026
spot_img

Λόρεν Σάντσεζ: Με λευκό ταγιέρ και μαντήλι αλά Τζάκι Κένεντι Ωνάση – RPN

Λίγες ώρες πριν τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Τζεφ Μπέζος στη Βενετία, η Λόρεν Σάντσεζ εντυπωσίασε τους πάντες με το δεύτερο bridal look της, επιλέγοντας ένα σύνολο που απέπνεε διαχρονική κομψότητα και νοσταλγία παλιού Χόλιγουντ. Η Σάντσεζ βγήκε από το ξενοδοχείο Aman Venice φορώντας ένα λευκό ταγιέρ με μαύρα κουμπιά, συνδυασμένο με ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά και μαύρα, στρογγυλά γυαλιά ηλίου, αποτίοντας φόρο τιμής στη θρυλική Τζάκι Κένεντι Ωνάση, αλλά και σε εμβληματικές φιγούρες όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν.

 

 

 

Το look της ολοκλήρωσε μια μαύρη τσάντα Hermes Kelly, ενώ τα κοσμήματά της πρόσθεσαν λάμψη στο σύνολο. Η επιλογή του μαντηλιού και των γυαλιών ηλίου παραπέμπει στη δεκαετία του 1960, μια εποχή που η Τζάκι Κένεντι είχε καθιερώσει το συγκεκριμένο στυλ ως σύμβολο φινέτσας και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας. Πριν αναχωρήσει για το νησί Σαν Τζόρτζιο Ματζόρε, όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή, η Σάντσεζ μοίρασε φιλιά στους φωτογράφους, αποδεικνύοντας πως γνωρίζει καλά πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η εμφάνισή της ενίσχυσε το glamorous κλίμα των γαμήλιων εορτασμών, στους οποίους παρευρέθηκαν διεθνείς προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της μόδας και της showbiz. Το δεύτερο bridal look της Λόρεν Σάντσεζ δεν ήταν απλώς μια στιλιστική επιλογή, αλλά μια δήλωση διαχρονικής κομψότητας και σεβασμού στις μεγάλες κυρίες του στυλ.

Αυτή την εβδομάδα

Τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρή ηλικιωμένη – Παρασύρθηκε από νταλίκα

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (08.04.2026) στο...

Τα ζώδια σήμερα Μ.Τετάρτη 8 Απριλίου

Κριός: Σήμερα Μ.Τετάρτη φίλε μου Κριέ, νιώθεις μια...

Τραγωδία στη Λάρισα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα

Μια υπόθεση που προκαλεί θλίψη και προβληματισμό αποκαλύφθηκε το...

Το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ Ραφήνας Πικερμίου για τον Απρίλιο – εβδομαδιαίες δράσεις

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2026 Φως, Ελπίδα και Χαρά! Τα ΚΑΠΗ Ραφήνας...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 – Πότε τίθεται σε ισχύ

Σε μια κίνηση που ήδη προκαλεί έντονες συζητήσεις, ο...

ΝΕΑ

Τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρή ηλικιωμένη – Παρασύρθηκε από νταλίκα

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (08.04.2026) στο...

Τα ζώδια σήμερα Μ.Τετάρτη 8 Απριλίου

Κριός: Σήμερα Μ.Τετάρτη φίλε μου Κριέ, νιώθεις μια...

Τραγωδία στη Λάρισα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα

Μια υπόθεση που προκαλεί θλίψη και προβληματισμό αποκαλύφθηκε το...

Το διαχρονικό νόημα της Μεγάλης Τετάρτης – Τα έθιμα – Οι Ακολουθίες

Η Μεγάλη Τετάρτη αποτελεί μία από τις πιο κατανυκτικές...

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια για τους εκδρομείς του Πάσχα – Το μήνυμα του Κικίλια

Ξεκινά σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (08/04) η έξοδος των εκδρομέων...

RPN.GR