spot_img
7.9 C
Rafina
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κατάκοιτη και τέρας 128 κιλά» – Η τελευταία της επιθυμία

 

 

 

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή, τον Νίκο Κούρκουλο και την τελευταία της επιθυμία.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία της στον Νίκο Κούρκουλο, αποκαλύπτοντας ότι της λείπει περισσότερο γιατί ήταν οικογένειά της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη, γεμάτη εξομολογήσεις και αλήθειες στην Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκαλύπτει την τελευταία της επιθυμία.

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Τίποτα άλλο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για μένα οι συνάδελφοί μου. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, αρρωσταίνω.

Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αποκάλυψη για την κακοποίηση και τον Νίκο Κούρκουλο

Μιλώντας για την περίοδο που υπήρξε με κακοποιητικό σύντροφο, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε την επικοινωνία της με τον Κούρκουλο. «Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το «Δεν σε αντέχω». Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα «Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός». Ήρθε με τη μηχανή, «καθάριζε» ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά.

Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε «βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;» αποκάλυψε για όσα έντονα βίωσε στην προσωπική της ζωή.

«Ήμουν κατάκοιτη 128 κιλά»

Μιλώντας για τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε ενώ είχε μείνει κατάκοιτη με πολλά παραπάνω κιλά, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι το έκανε για λόγους ηθικής.

«Δημοσίευσα φωτογραφία μου από την περίοδο που ήμουν κατάκοιτη με παραπάνω κιλά για λόγους ηθικής και προσφοράς. Ήμουν τέρας, 128 κιλά. Από την άλλη πλευρά ήμουν καθισμένη σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα με πολύ ωραίο φουστάνι.

Έδειξα αυτή την τερατώδη φωτογραφία για ανθρώπους που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως κι εγώ. Για ανθρώπους που είχαν χάσει τον εαυτό τους. Ήθελα να τους πω: Προσπαθήστε, εγώ προσπάθησα και το νίκησα», υπογράμμισε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Παράλυτη, κατάκοιτη, έριξα 128 κιλά ακίνητη. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Είναι φρικτό πράγμα», συμπλήρωσε.

Με τη μητέρα της να έχει φύγει από τη ζωή στα 107 της χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου σημείωσε ότι φρίττει στην ιδέα να γεράσει τόσο. Βλέπει τον θάνατο σαν μια ωραία μετάβαση από εδώ.

«Δεν με φοβίζει ο θάνατος»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, αποκάλυψε και την τελευταία της επιθυμία. «Δεν με φοβίζει καθόλου ο θάνατος. Έχω και μια περιέργεια για το τι θα δω αν φύγω από εδώ. Θα βρούμε τίποτα; Με τη Μάρθα Καραγιάννη λέγαμε πάντα «τι θα βρούμε εκεί;».

Έμπαινε ο Δαλιανίδης στα γυρίσματα και έλεγε «τίποτα, αηδίες. Σαν τα ραδιόφωνα είμαστε. Τραβάμε την πρίζα, σβήνει το ραδιόφωνο». Εμείς θέλαμε να δούμε κάτι. Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν. Δεν θέλω τη σήψη και τα σκουλήκια», εξομολογήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Τίποτα που είναι σίγουρο δεν μπορεί να είναι και μακάβριο. Υπάρχει τίποτα πιο σίγουρο από τη μετάβαση; Δεν υπάρχει. Πιστεύω στο σύμπαν πάρα πολύ με έναν δικό μου αιρετικό τρόπο. Είναι αδύνατον να μην πιστέψεις κάπου».

Αυτή την εβδομάδα

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Ραφήνα: 13χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση στην Χ.Σμύρνης, μέρα μεσημέρι – rpn

Ανήλικο κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση...

Κορωπί: Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά σε δύο αποθήκες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – rpn

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής...

Το Grok “γδύνει” και την πίστη των γυναικών – Αφαιρεί μπούργκα, χιτζάμπ και ράσα μοναχών

Η χρήση του Grok, του chatbot τεχνητής νοημοσύνης της...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

ΝΕΑ

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/1- rpn

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι σε Ραφήνα και Πικέρμι, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου – rpn

Λόγω των σημαντικά χαμηλών θερμοκρασιών που  αναμένονται αύριο, Δευτέρα...

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ναζιστικούς χαιρετισμούς σε επίλεκτη ομάδα στρατού

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρού...

RPN.GR