spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Νίκαια: Νέα απόπειρα γυναικοκτονίας – Τον είχαν πιάσει 6 φορές και τελικά την μαχαίρωσε – rpn

 

 

 

Ακόμα μία ιστορία ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο στη Νίκαια, καθώς ένας 57χρονος, μετά από 6 συλλήψεις, κυκλοφορούσε ελεύθερος και τελικά μαχαίρωσε στην κοιλιά την συνομήλικη γυναίκα του.

Η γυναίκα φαίνεται πως ζούσε έναν διαρκή εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Νίκαια. Οι καταγγελίες γίνονταν η μία μετά την άλλη για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα γείτονες είπαν στο newsit.gr ότι η Αστυνομία είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού και την προηγούμενη εβδομάδα! Ωστόσο το κακό έγινε, με τον άνδρα να μαχαιρώνει τελικά την 57χρονη το βράδυ της Δευτέρας (27/5/24).

Η γυναίκα με καταγωγή από το Περού κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας ότι την μαχαίρωσε ο 57χρονος Έλληνας.

«Μου έχει καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο όντως βρήκαν την 57χρονη μαχαιρωμένη και η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της ομάδας Δίας.

Η 6 συλλήψεις και η άρνηση για panic button
Από την έρευνα της Αστυνομίας, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι ο άνθρωπος που έκανε την απόπειρα γυναικοκτονίας, είχε συλληφθεί 6 φορές μέσα σε μια τριετία. Όλες για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και 3 φορές το 2024. Περνούσε το αυτόφωρο και στη συνέχεια τον άφηναν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία φορά, η γυναίκα ερωτήθηκε ξανά αν επιθυμούσε να αποκτήσει panic button και να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή ωστόσο εκείνη, απάντησε ξανά αρνητικά…

Με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Οι τελευταίες πληροφορίες για την γυναίκα λένε, πως μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος αν αφαιρεθεί να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή της.

Η γυναίκα ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση και επικοινωνούσε με τους διασώστες. Ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας της.

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR