spot_img
4.3 C
Rafina
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Νικολούλη: Φαίνεται πως το ένα παιδί… μιλάει από τον τάφο του

 

 

 

Ένα τηλεφώνημα σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ. Το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του, είπε χαρακτηριστικά. Γιατί αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπάμπη, του δολοφόνου στα Γλυκά Νερά.
Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα προανήγγειλε η Αγγελική Νικολούλη, σχολιάζοντας μια πληροφορία που έλαβε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του.

«Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των ερευνών.

 

Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα
Η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές Αρχές, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.

Φαίνεται πως η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι κάτι τελικά θα τους δώσει, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Μέσα στην εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου.

Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

«Μου θύμισε τον Μπάμπη»
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στις επικοινωνίες που είχε με τη μητέρα των τριών παιδιών για να συναντηθούν, τονίζοντας ότι ενώ είχαν συμφωνήσει να βρεθούν από κοντά, της ακύρωσε το ραντεβού.

Όπως υπογράμμισε της θύμισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της συζύγου του Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος είχε αρνηθεί να συναντηθεί με την έμπειρη δημοσιογράφο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

Αιμοδοσία αλληλεγγύης στο 3ο Γυμνάσιο Γέρακα – Προσφορά ζωής από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς – rpn

Αιμοδοσία αλληλεγγύης στο 3ο Γυμνάσιο Γέρακα- Προσφορά ζωής από...

Κλοπή αυτοκινήτου στα Σπάτα – Έκκληση για πληροφορίες – rpn

Κλάπηκε σήμερα Δευτέρα, περίπου στις 20:00, το αυτοκίνητο που...

Στα υπόγεια της μνήμης: μια ιστορική ξενάγηση που δεν ξεχνιέται στη Ραφήνα – rpn

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026, ήρθαμε αντιμέτωποι με μία...

Διάψευση αναληθών ισχυρισμών για το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης – Ανακοίνωση δήμου – rpn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Διάψευση αναληθών ισχυρισμών για το 1ο Γυμνάσιο...

Μια γιορτή μπάσκετ, χαράς και οικογένειας στον Αργοναύτη Ραφήνας B.C. – rpn

Την Κυριακή ο Αργοναύτης Ραφήνας B.C. έζησε μια από...

ΝΕΑ

Κλοπή αυτοκινήτου στα Σπάτα – Έκκληση για πληροφορίες – rpn

Κλάπηκε σήμερα Δευτέρα, περίπου στις 20:00, το αυτοκίνητο που...

Διάψευση αναληθών ισχυρισμών για το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης – Ανακοίνωση δήμου – rpn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Διάψευση αναληθών ισχυρισμών για το 1ο Γυμνάσιο...

Έκκληση για μαρτυρίες μετά από τροχαίο στη Ραφήνα – rpn

Συμπολίτισσά μας ζητά βοήθεια για τον εντοπισμό οδηγού που...

RPN.GR