spot_img
14 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Παντσέρι για Καϊλή: Πήρε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για να εκλεγεί ευρωβουλευτής 

 

 

 

Ο Αντόνιο Παντσέρι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις βελγικές Αρχές για το Qatargate, υποστήριξε ότι η Εύα Καϊλή έλαβε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για την προεκλογική της εκστρατεία ως ευρωβουλευτού, το 2019.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος της Εύας Καϊλή, αποκάλυψε τον ισχυρισμό του Αντόνιο Παντσέρι στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Αν λοιπόν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα τα οποία αφορούν παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με ειδική διάταξη, δεν είναι δηλαδή δωροδοκία, δηλαδή πολύ μικρό αδίκημα», επισήμανε.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του εντάλματος που δημοσίευσε το Politico, που εμφανίζει την Εύα Καϊλή ως πρόσωπο με κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Qatargate, ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, συντάχθηκε με προχειρότητα.

«Τη στιγμή που εκδίδεται αυτό το ένταλμα συλλήψεως, κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η κ. Καϊλή δεν είχε. Βλέπετε πόσο πρόχειρα συντάχθηκε το ένταλμα συλλήψεως. Η κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση έγινε πριν μία εβδομάδα, που κατέθεσε ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες, που ακούει στο όνομα Αντόνιο Παντσέρι», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε τι είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για το Qatargate:

Αυτή την εβδομάδα

Διπλός σεισμός 2,7 και 2,9 Ρίχτερ ανοικτά της Ραφήνας

Διπλή σεισμική δόνηση 2,9 βαθμών και 2,7 της κλίμακας...

Συγγνώμη από την Τριγλία Ραφήνας στο Δ.Σ. του Α.Ο. Βουλιαγμένης και στους φιλάθλους της – rpn

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας νοιώθει την ανάγκη...

ΝΕΑ

Διπλός σεισμός 2,7 και 2,9 Ρίχτερ ανοικτά της Ραφήνας

Διπλή σεισμική δόνηση 2,9 βαθμών και 2,7 της κλίμακας...

Με… σοφούς οργανώνει το «κίνημα» η Καρυστιανού και οραματίζεται να σώσει τη χώρα

Την ύπαρξη μιας συλλογικής πολιτικής πρωτοβουλίας επιβεβαίωσε η Μαρία Καρυστιανού, κάνοντας λόγο...

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό επέβαλλε η UEFA

Με συνολικό πρόστιμο 26.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός απ’...

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...

RPN.GR