spot_img
14.4 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ψυχίατρος καταδίωξε την εν διαστάσει σύζυγό του – «Νόμιζα ότι θα μου απαγάγει τα παιδιά»

 

 

 

Ψυχίατρος καταδικάστηκε σε 18μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, επειδή καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους που βρίσκονταν σε άλλο αυτοκίνητο. Το περιστατικό διαδραματίστηκε τον Απρίλιο του 2016 και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η καταδίωξη ξεκίνησε από το Μελισσοχώρι και ολοκληρώθηκε στον Άγιο Παύλο, ακολουθώντας μία πορεία αρκετών χιλιομέτρων, κατά την οποία ο κατηγορούμενος παραβίασε κόκκινους σηματοδότες, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον ψυχίατρο για ενδοοικογενειακή απειλή και τον απάλλαξε -λόγω αμφιβολιών- για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια φυλάκιση, με αναστολή.

Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς φέρεται να ζει πλέον στο εξωτερικό, ενώ εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

«Φοβόμουν ότι θα μου απαγάγει τα παιδιά και θα μου κάνει κακό» είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η πρώην σύζυγός του, η οποία είχε καταστεί κι αυτή κατηγορούμενη για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και αθωώθηκε στο προηγούμενο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR