spot_img
9.7 C
Rafina
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Σοκ στην Πάρο: 23χρονος που έκανε σεζόν βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά – rpn

 

 

 

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάρο, όπου ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος είχε μεταβεί στο νησί για να εργαστεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που διέμενε. Το περιστατικό προκαλεί σοκ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο νεαρός εντοπίστηκε σε λουτρό αίματος.

Ο άτυχος νέος, που φέρεται να εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση, εντοπίστηκε από φίλους ή συναδέλφους, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η σκηνή που αντίκρισαν μέσα στο δωμάτιο ήταν αποτρόπαια και κινητοποίησε άμεσα τις αρχές.

Η οικογένεια του 23χρονου εκφράζει ανοιχτά την πεποίθησή της πως πρόκειται για δολοφονία, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ζητούν απαντήσεις και δικαιοσύνη, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να κινηθούν και νομικά.

Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει εκτενή έρευνα και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα – από την εγκληματική ενέργεια μέχρι το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή ατύχηματος. Οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από τον κύκλο του νεαρού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Πάρου αλλά και το πανελλήνιο, ενώ οι αρχές καλούνται να ξεδιαλύνουν ένα θρίλερ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

ΠΗΓΗ:reader.gr

Αυτή την εβδομάδα

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: “Έφυγε” στα 18 του ο Βελισσάριος Ζαφειρούλης – rpn

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,...

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου – Από σήμερα ο κόσμος του εθελοντισμού γίνεται φτωχότερος –

Από σήμερα ο κόσμος του εθελοντισμού γίνεται φτωχότερος. Ένας...

Σοκ στο Πεταλίδι – Νεκρός σε ηλικία 38 ετών ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης Γιάννης Διονυσόπουλος – rpn

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πεταλιδίου...

ΝΕΑ

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: “Έφυγε” στα 18 του ο Βελισσάριος Ζαφειρούλης – rpn

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,...

Cucina & Cocktails στο Πικέρμι – αλλάζουμε χρόνο… με γεύση! C & C New year menu

Στο Πικέρμι υπάρχει ένα σημείο που ξέρει να κάνει...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27/12 – rpn

Κριέ μου, με τη Σελήνη να εισέρχεται σήμερα Σάββατο...

RPN.GR