spot_img
9.6 C
Rafina
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Συνάντηση Εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Θανάση Αυγερινού με τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Δημήτριο Κιούση.

 

 

 

Εν όψει της σύνταξης του αναμορφωμένου τεχνικού προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός  ξεκίνησε κύκλο συναντήσεων με τους δήμους της περιοχής, ώστε να διερευνηθεί ποια έργα θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να τύχουν χρηματοδότησης από την Περιφέρεια. Βάση για την αξιολόγηση και την δυνατότητα ένταξης θα αποτελέσει η σημασία του έργου για την περιοχή, το επείγον του αντικειμένου του έργου, καθώς και η χρηματοδοτική δυνατότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Αυγερινός υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Δημήτριο Κιούση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κρωπίας που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής και εξετάστηκαν από κοινού, παρουσία και των τεχνικών στελεχών τόσο του Δήμου όσο και της Περιφερειακής Ενότητας, οι αναπτυξιακές εκείνες παρεμβάσεις που χρειάζονται άμεσα για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Αυτή την εβδομάδα

Άγρια δολοφονία στο Αγρίνιο: Πυροβόλησαν με καραμπίνα 50χρονο πρόεδρο κοινότητας – rpn

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αγρίνιο η...

Πώς γίνεται η εξαγορά πλασματικών ετών για πλήρη σύνταξη και χαμηλότερα όρια ηλικίας – rpn

Η εξαγορά πλασματικών ετών είναι ένα από τα βασικά...

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας και Θαυματουργός – rpn

Ο Aγιος Αντώνιος που εορτάζουμε σήμερα, γεννήθηκε στο Κομά,...

Eορταστική βραδιά βραβεύσεων από τον Τελμησσό Μαραθώνος – rpn

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026 Με ιδιαίτερη χαρά...

ΝΕΑ

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας και Θαυματουργός – rpn

Ο Aγιος Αντώνιος που εορτάζουμε σήμερα, γεννήθηκε στο Κομά,...

Eορταστική βραδιά βραβεύσεων από τον Τελμησσό Μαραθώνος – rpn

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026 Με ιδιαίτερη χαρά...

Καιρός: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή – Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – rpn

Καιρός: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή – Βροχές, καταιγίδες και...

Η νέα εποχή στις αγορές: Ρευστότητα Made in China

Σε μαζικές ιδιωτικές αγορές ξένων τίτλων και επέκταση επιχειρήσεων...

RPN.GR