spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Συνάντηση Ζωγραφιάς Γιακουβάκη από την ομάδα «Πικέρμι 123» με εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου – rpn

 

 

 

Μια πολύ γόνιμη και αποδοτική συνάντηση με την Πρόεδρο και την Ταμία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, τις κυρίες Τζέλα Παπαθανασίου και Διονυσία Παπασπύρου, το Σάββατο 17/3/2024 είχε η συντονίστρια της Κύριας Ερευνητικής Ομάδας του Έργου «Πικέρμι 123» Ζωγραφιά Γιακουβάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων με τις εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων σχετικά με το Ερευνητικό Έργο «“Πικέρμι 123”: Δημιουργία Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας, στη Δημοτική Ενότητα Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, έργο παγκόσμιας σημασίας, με ανάδειξη της Ταυτότητας Τόπου και χαρακτηριστικά Καινοτόμου Σχεδιασμού τετραπλής έλικας».

Η συζήτηση τροφοδότησε την έρευνα με καίρια στοιχεία για το σχεδιασμό του Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας, με τρόπο που να απαντά στις ανάγκες και προτεραιότητες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων γενιών, ώστε να ανυψωθεί η ποιότητα ζωής μικρών και μεγάλων στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και να αναβαθμιστούν οι προοπτικές για το μέλλον.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό συναντήσεων – διαδραστικών συζητήσεων, με σκοπό την ενεργοποίηση όλων των ελίκων της καινοτομίας τετραπλής έλικας. Επιστημονική κοινότητα, τεχνοκράτες, διοίκηση, εκπαίδευση, άνθρωποι του πνεύματος και ειδικοί, πολίτες, επιχειρήσεις, συλλογικότητες, ΜΜΕ, καλούνται να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν από κοινού το Θεματικό Πάρκο Παλαιοντολογίας στο Πικέρμι, ένα σύγχρονο και εμβληματικό έργο καινοτομίας.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR