spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Θρίλερ με αγοράκι 3,5 ετών – Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης

 

 

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozanimedia.gr, στις 11:00 ξεκίνησε η αεροδιακομιδή με ελικόπτερο, παιδιού ηλικίας 3,5 ετών, με αναπνευστικά προβλήματα, από το Μαμάτσειο, σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Δημήτρη Σιόλο, το τρίχρονο αγόρι προσήλθε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα με αναπνευστική δυσχέρεια, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση του επιδεινώθηκε. Οι γιατροί διασωλήνωσαν το αγόρι και λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η διακομιδή του σε Παιδιατρική ΜΕΘ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανόν βαρύ περιστατικό γρίπης, το οποίο ταλαιπωρεί το παιδί με αποτέλεσμα να κριθεί η διακομιδή του απαραίτητη.

Ο κ. Σιόλος δήλωσε λόγω πληρότητας των κρεβατιών στη Θεσσαλονίκη, οι γιατροί απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας κι έπειτα από συνεννόηση αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το αδερφάκι του μεταφέρεται με πνευμονία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR