spot_img
15 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσέφερε 10 απεικονιστές φλεβών στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ»

 

 

 

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο. 

Εκ μέρους του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, κ. Ιωάννης Σπανολιός προσέφερε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη 10 απεικονιστές φλεβών, προκειμένου να ενισχύσει το έργο της Ογκολογικής Μονάδας.

Σκοπός της προσφοράς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι, να μη πονέσει ξανά κανένα παιδί με καρκίνο στην προσπάθεια του Νοσηλευτή να βρει τη φλέβα για τις θεραπείες του. 

Τα χρήματα με τα οποία αγοράστηκαν οι ανιχνευτές φλεβών προήλθαν από μέρος των εσόδων, από τις πωλήσεις του βιβλίου «Αλέξανδρος: Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος» της Ματίνας Κυριάκου, που είχαν προσφερθεί στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τον συγκεκριμένο σκοπό. 

Στην τελετή παράδοσης των απεικονιστών φλεβών που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας ΠΑΙΔΩΝ «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», παρόντες, εκτός από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», ήταν και ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», κ. Εμμανουήλ Παπασάββας καθώς και η κ. Ματίνα Κυριάκου, η συγγραφέας του βιβλίου και μητέρα του Αλέξανδρου, που προσέφερε τα δικαιώματα του βιβλίου, με σκοπό να ανακουφιστεί ο πόνος των παιδιών.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR