spot_img
18.2 C
Rafina
Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2026
spot_img

Τζανακόπουλος για capital controls: Προδιαγεγραμμένη εξέλιξη η άρση τους

 

 

 

Την πλήρη κατάργηση των capital controls, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την κατάργηση των capital controls ως μια προδιαγεγραμμένη πορεία και διαδικασία και επέλεξε να επιτεθεί στον κ. Μητσοτάκη τόσο για το θέμα της μείωσης των πλεονασμάτων όσο και για τη σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια.

«Ο κ. Μητσοτάκης που δεν θα πήγαινε διακοπές πήγε διακοπές και έρχεται σήμερα εδώ προβληματισμένος αντιμέτωπος με την ανικανότητα και την ολιγωρία της κυβέρνησης του και του επιτελικού του κράτους, πράγμα που προσπαθεί να μπαλώσει επανεμφανίζοντας μια παλιά πρακτική, την πρακτική της κατηγορίας των προηγούμενων ότι αφήσανε καμένη γη.
Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωσε μια προδιαγεγραμμένη πορεία που ήταν η άρση των capital controls».

Ο κ.Τζανακοπουλος χαρακτήρισε τη σημερινή επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια ως επιχείρηση που κατέληξε να προσάγονται στην αστυνομία μωρομάνες.

«Η επικοινωνία εκτός από τα κανό και τα ούζα του κ. Μητσοτάκη πολλές φορές παράγει και ιδεολογία. Είδαμε μια επιχείρηση σκούπα στα Εξάρχεια που κατέληξε στο να προσάγετε μωρομάνες. Θέλετε να ορμπανοποιησετε την πολιτική σκηνή, θέλετε να κυβερνήσετε με εντυπώσεις, επικοινωνία και αντιδραστική ιδεολογία».

ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: Ζωντανή Ελληνική Μουσική στο ΑΡΤΙΟΝ την Κυριακή του Θωμά

Την Κυριακή 19 Απριλίου, ανήμερα του Θωμά, το Άρτιον...

Ξεκάθαρη θέση της Δημοτικής Αρχής για την προστασία ιδιοκτησιών και επιχειρήσεων στο λιμάνι

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ενημερώνει υπεύθυνα τους δημότες,...

Προσοχή! Νέα απάτη με SMS για δήθεν επίδομα Fuel Pass III

Νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες...

Επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανέγερση Φοιτητικών Εστιών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Την υποβολή έξι φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της...

ΝΕΑ

Προσοχή! Νέα απάτη με SMS για δήθεν επίδομα Fuel Pass III

Νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες...

Επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανέγερση Φοιτητικών Εστιών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Την υποβολή έξι φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της...

Έρευνα: Πώς διαχειρίζονται το άγχος οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι; – Τι ισχύει για την Ελλάδα

Οι εργαζόμενοι που είναι αγχωμένοι ή αποστασιοποιημένοι δεν αποτελούν...

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε...

Τηλεφωνικές απάτες: Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους – Άνω των 600.000 ευρώ η λεία

Εκμεταλλεύονται τον αιφνιδιασμό και την ταραχή, που προκαλούν στα...

RPN.GR