spot_img
14.5 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Βραυρώνα: Στη φυλακή το ζευγάρι με το νεκρό βρέφος – rpn

 

 

 

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι γονείς από το Νεπάλ που κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών το νεογνό τους. Και οι δυο στις απολογίες τους φέρονται να αρνήθηκαν πως το νεογνό γεννήθηκε ζωντανό και το σκότωσαν στη συνέχεια.

Πληροφορίες  που δημοσιεύει το newsbomb αναφέρουν πως η 24χρονη μητέρα είπε στην απολογία της πως όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής. «Δεν ειχε σφυγμό και ήταν μελανιασμένο. Πανικοβλήθηκα και πήρα την απόφαση να το πετάξω και το έβαλα σε σακούλα σκουπιδιών. Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ». Η ίδια ζήτησε να μην προφυλακιστεί, καθώς έχει ανάγκη τη δουλειά επειδή στέλνει χρήματα πίσω στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο 23χρονος σύντροφος της φέρεται να υποστήριξε πως δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό, ενώ αλλάζοντας τη αρχική του κατάθεση είπε ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του αποκάλυψε την πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλεια του μωρού, για το οποίο υποστήριξαν ότι διαλέξει ακόμη και ονόματα ανάλογα με το φύλλο του.

Αυτή την εβδομάδα

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

Πρόσκληση και Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Βασίλη Οικονόμου – rpn

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και π.Υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου...

RPN.GR