spot_img
16.4 C
Rafina
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Χρ. Σπίρτζης: Πριν φύγουν απαξιώνουν τις περιουσίες του κόσμου… Προς όφελος ποιων άραγε; Το πρόβλημα Μητσοτάκη για την Ανατολική Αττική θα λήξει στις 21 Μαΐου…

 

 

 

Πριν φύγουν απαξιώνουν τις περιουσίες του κόσμου…

Προς όφελος ποιων άραγε;

Το πρόβλημα Μητσοτάκη για την Ανατολική Αττική θα λήξει στις 21 Μαΐου…

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στην χωροταξική και πολεοδομική νομοθεσία, απέδωσε τους καρπούς της μετά από την 4ετη της θητεία.

Αφού ακύρωσε τους δασικούς χάρτες, που είχαν αναρτηθεί μετά από δεκαετίες, αφού ανέτρεψε την πολεοδομική συστηματική δουλειά, αφού δεν προχώρησε παρά ελάχιστα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια, αφού προέβλεψε ειδικές διατάξεις απευθείας αδιαφανών αναθέσεων μέσω του ΤΕΕ, αφού δεν τήρησε ούτε την εξαγγελία των πρώτων ημερών, του κ. Μητσοτάκη ότι θα έχει ένα πρότυπο πολεοδομικό σχέδιο στο Μάτι σε έναν χρόνο, πριν λίγες ημέρες κατόρθωσε την απόλυτη απαξίωση στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, απαγορεύοντας την εκτός σχεδίου δόμηση ανεξαρτήτως της έκτασης και του χαρακτηρισμού της.

Το νέο αυτό θαύμα του Επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, απαξιώνει προφανώς τις περιουσίες των Ελλήνων, χωρίς να σέβεται κανένα περιβαλλοντικό ή επιστημονικό κανόνα, χωρίς να έχουν προχωρήσει 4 χρόνια σε μια επιτυχή πολιτική ολοκλήρωσης του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού.

Οι συνεχείς τροπολογίες και οι φωτογραφικές διατάξεις που προβλέπουν κατ’ εξαίρεση διαδικασίες και όρους αδειοδότησης αφορούν τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, εδώ και τέσσερα χρόνια με απόλυτη συνέπεια.

Η απαξίωση της περιουσίας του ελληνικού λαού εξυπηρετεί όσους έχουν τα κεφάλαια και την πρόθεση να αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας τα οικόπεδα των πολιτών.

Εξυπηρετεί τους ίδιους που αγοράζουν σε τιμή ευκαιρίας τα σπίτια των συμπολιτών μας, μέσω πλειστηριασμών, με την βοήθεια των βουλευτών της ΝΔ και τους νόμους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στις 21 Μαΐου, θα λάβουν την απάντηση …

Αυτή την εβδομάδα

Game Day για τον Αργοναύτη Ραφήνας με την Ένωση Ηλίου – Μία πόλη, μία ομάδα

Η μπασκετική Ραφήνα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Την...

Β.Μπουρνούς: Η Δήμαρχος των «ψευδών» και της φυγής: 30 λεπτά αλήθειας στο Ντράφι

Χθες πρωί στο Ντράφι, στον χώρο του Εντευκτηρίου —ένα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας–Πικερμίου: συνάντηση με μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας–Πικερμίου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

ΝΕΑ

Game Day για τον Αργοναύτη Ραφήνας με την Ένωση Ηλίου – Μία πόλη, μία ομάδα

Η μπασκετική Ραφήνα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Την...

Συναυλία αγάπης και μουσικής για την ‘ΓΑΛΙΛΑΙΑ” από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ στηρίζουν τη ΓΑΛΙΛΑΙΑ και τιμούν τον...

Πικέρμι: Revoil Fuel Card Νικολάου – Καύσιμα με έλεγχο, ευελιξία και άνεση για την επιχείρησή σου

Έχεις επιχείρηση και θέλεις λιγότερο άγχος στην καθημερινότητα;Η Revoil...

Παλαιό Φάληρο: Ζαρντινιέρες αποκολλήθηκαν από πολυκατοικία και έπεσαν στο πεζοδρόμιο

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας...

RPN.GR