10η Νυκτερινή Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

467

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:
Δήμων της Μαραθώνιας διαδρομής

Σε συνεργασία με την Κίνηση Οργανικότητας «ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ» και τις ομάδες Εφέδρων κι Εθελοντών ΟΔΕΥΩ, ΚΕΑΠ, Τράπεζα Αίματος Δημητρης Βλων και ALIARTISTAS running team κι όσους αδελφούς θελήσουν να συνδεθούν μαζί μας.

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, μέσα σε μία από τις σκληρότερες περιόδους, της σύγχρονης ιστορίας, για την Ελλάδα και τον κόσμο, με προκλήσεις και ανατροπές σε όλα τα επίπεδα – κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό, ηθικό και πνευματικό – ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ, δίνει το δικό του συμβολικό παρών.

Την 12η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Σάββατο, θα διενεργήσουμε , όπως κάθε χρόνο, μία συμβολική νυκτερινή Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία (ΑΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) από την Αθήνα (Καλλιμάρμαρο) στο Μαραθώνα (Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου), με τη συνδρομή Δήμων της Μαραθώνιας διαδρομής, σωματείων εφέδρων και τη συμμετοχή μαθητών και φίλων σε τμήματα της διαδρομής.

Στη διαδρομή θα γίνουν περιορισμένες στάσεις,η 7η θα είναι στην Λ. Μαραθώνος, έμπροσθεν πλατείας και Ι.Ν Αγ. Χριστοφόρου, στο Πικέρμι,και η 8η : Λ. Μαραθώνος, στη διασταύρωση Ραφήνας.

Οι Ιωνίδες του Πικερμίου θα βρίσκονται στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Πικερμίου για να υποδεχτούν τους δρομείς ,προκειμένου να εμψυχώσουν την προσπάθεια και να δώσουν τον ρυθμό !

Διαβάστε περισσότερα και κάντε αίτηση για την συμμετοχή σας