1η συνάντηση φίλων θαλάσσιων αθλημάτων «Octopus» στην ”Παράγκα” της Ραφήνας

229

Στις 29 Αυγούστου 2020 τα μέλη των φίλων θαλάσσιων αθλημάτων βρέθηκαν στο φιλικό περιβάλλον του εστιατορίου «Παράγκα» στο Πάρκο Καραμανλή στην Ραφήνα.

Ανάμεσα στα μέλη παραβρέθηκε ο επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Αλλαγή» κύριος Σπύρος Κάρλος.

Μαζί με τα περίπου 30 μέλη γιόρτασαν ο πρώην πρόεδρος του ερασιτεχνικού συλλόγου αλιέων «Αραφήν»  κύριος Αντώνης   Φιλιππίδης, ο νυν αντιπρόεδρος τους και ιδρυτής του «Octopus» Ηλίας Καρβουνόπουλος, ο νυν Γ.Γραμματέας τους κύριος Γιώργος Χουχουλής  και το νυν μέλος του Δ.Σ. Jason Carow.

Πέρα από το καταπληκτικό κλίμα και την παρέα μακριά από πολιτικές συζητήσεις η σκοπιμότητες τα μέλη προσδοκούν να μεγαλώσει η ομάδα με όλο και περισσότερους ανθρώπους που τους δένει η θάλασσα, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και προπαντός η αγάπη αλλά και προστασία για το περιβάλλον.

Τέλος θα θέλαμε να μην παραλείψουμε την πολύ θετική εικόνα που άφησε στους καλεσμένους  η Ταβέρνα «Παράγκα» με το άψογο μενού και σέρβις τους.

Όπως τόνισε ο κύριος Καρβουνόπουλος αυτή η επιτυχημένη βραδιά είναι η αρχή από κάτι πολύ καλό για την κοινωνία και το τόπο μας. 

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας  κατά του Covid και παρ όλο που ο κόσμος δεν ήθελε να φύγει η παρέα διαλύθηκε τα μεσάνυχτα.