5 τρόποι να περιποιηθείτε τα βαμμένα μαλλιά

471

Ξανθά, κόκκινα, μαύρα ή καστανά είναι όλα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μαλλιά για να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Αλλά το χρώμα μπορεί να προκαλέσει τον όλεθρο, εάν δεν χρησιμοποιείτε σωστά τα προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σας. Το χρώμα στα μαλλιά σας μπορεί να αναδειχτεί μέσα από την σωστή περιποίηση ή  μπορεί απλά να είναι θαμπό και αδιάφορο, πράγματα που θέλετε να αποφύγετε. Εδώ είναι 5 τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να φροντίσετε τα μαλλιά σας, αν έχετε ήδη εφαρμόσει κάποια τεχνική χρώματος.

Πηγαίνετε για ένα σπα μαλλιών
Οι περισσότεροι από εμάς επενδύουμε αρκετά χρήματα σε προϊόντα περιποίησης για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας. Ενώ αυτό είναι μια καλή αρχή, ένα σπα μαλλιών μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Χαρίστε στον εαυτό σας με μια περιποίηση όπου τα μαλλιά σας τρέφονται με εξειδικευμένα προϊόντα και φυσικά από επαγγελματίες. Το U HAIR POINT (κομμωτήρια Γαλάτσι) μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης και θεραπείες με βάση τις ανάγκες των μαλλιών σας και πάντα έπειτα από την εκτίμηση των ειδικών ως προς την υγεία τους. Τα χρωματιστά μαλλιά μπορούν να ξεραθούν εξαιτίας των χημικών ουσιών και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αποτρέψουμε από την αφυδάτωση και το φριζάρισμα.

Κούρεμα
Τα χρωματισμένα μαλλιά μπορεί να προκαλέσουν ψαλίδα στις άκρες. Φυσικά, τα καλά προϊόντα φροντίδας μαλλιών βελτιώνουν την κατάσταση λίγο, αλλά αυτό θα ήταν μια βραχυπρόθεσμη λύση. Για να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε εξαιρετική κατάσταση, πηγαίνετε για κανονικό κούρεμα. Εάν θέλετε να κρατήσετε το μήκος σας, ζητήστε ένα απλό καθαρισμό ψαλίδας.

Αποφύγετε την περιττή έκθεση στον ήλιο
Ο ήλιος μπορεί να είναι ο εχθρός σας όταν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα. Ο ήλιος τείνει να ξεθωριάζει το χρώμα που θα έχει ένα όχι και τόσο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Τα προϊόντα  περιποίησης μαλλιών μπορεί να είναι ιδανική επιλογή, αλλά μόνο για λίγο, η ιδανικότερη λύση είναι να αποφεύγετε τις ακτίνες. Εάν απλώς πρέπει να κάνετε ηλιοθεραπεία σε εκείνες τις διακοπές στην παραλία, βάλτε σε ένα καπέλο και είστε έτοιμες .

Κατάλληλα προϊόντα περιποίησης
Επιλέξτε σαμπουάν, conditioner και όλα τα άλλα προϊόντα περιποίησης μαλλιών προσεκτικά. Δοκιμάστε και πηγαίνετε για αυτά που κατασκευάζονται ειδικά για χρωματιστά μαλλιά, καθώς αυτά μπορούν να ενισχύσουν τη λάμψη των μαλλιών σας. Αποφύγετε τα χημικά
Εάν θέλετε να εφαρμόσετε κάποιες επιπρόσθετες τεχνικές ή θεραπείες στα μαλλιά σας καλό είναι να αφήσετε ένα κενό χρονικό διάστημα μεταξύ των θεραπειών. Επενδύστε σε προϊόντα φυτικής φροντίδας μαλλιών, καθώς αυτά είναι λιγότερο επιβλαβή.