spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Η πεθερά σκότωσε τη νύφη με κυνηγετικό όπλο

 

 

 

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον πυροβολισμό 53χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί.

Νεκρή από τα «χέρια» της ίδιας της πεθεράς της, η οποία την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές μέσα σε ζαχαροπλαστείο έπεσε η 55χρονη γυναίκα, σήμερα το πρωί, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης, όπως πρώτο μετέδωσε το GRTimes. Τα κίνητρα της δολοφονίας, που έχουν συγκλονίσει το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Η 55χρονη, η οποία δέχτηκε τρεις – σύμφωνα με πληροφορίες – πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο, κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, λίγο μετά από τη μεταφορά της.

Τι λέει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της», ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο- πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει . Όπως είπε ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Η γυναίκα φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της.

 

Ο κ. Φουντουνας δήλωσε πως δεν γνωρίζει να είχε κάποιες διαφορές η αδερφή του. Ανέφερε ωστόσο ότι πριν από λίγο καιρό η 53χρονη είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της είχε κάποιες διαφορές.

Σύμφωνα με κάτοικο του χωριού τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο που έκανε γύρες στο χωριό ενδεχομένως αναζητώντας την 53χρονη.

 

Όπως δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος, το χωριό είναι γενικώς φιλήσυχο ωστόσο το τελευταίο διάστημα εγκαταστάθηκαν σε αυτό κάποιες οικογένειες Ρομά. Ο ίδιος ανέφερε ότι οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του εγκλήματος.

 

ο του πρατηρίου, συλλέχθηκαν τουλάχιστον τρεις κάλυκες από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε η δράστης και η οποία φέρεται αμέσως μετά τους πυροβολισμούς να μπήκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Ξεπαγώνει ο διάλογος με Τουρκία – “Ώριμο το έδαφος” σύμφωνα με τον Μητσοτάκη

“Θεωρώ ότι το έδαφος είναι ώριμο για το Ανώτατο...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

ΝΕΑ

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

Η Θύελλα Ραφήνας μας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικο γλέντι στο ‘Ασπρο Γίδι – rpn

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ Η Ραφήνα ετοιμάζεται να φορέσει τα...

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

RPN.GR