spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Συνάντηση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το Κέντρο Υγείας Ραφήνας

 

 

 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού είχε διευρυμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής τους βουλευτές Δώρα Αυγέρη, Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη με βασικό θέμα την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας.

Ο κ. Μπουρνούς αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές ανέλυσε διεξοδικά τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς την κατεύθυνση στήριξης της πρωτοβάθμιας δομής Υγείας (ΚΥ Ραφήνας), με χαρακτηριστικότερη παρέμβαση την κοινή επιστολή – κραυγή αγωνίας με τον κ. Πέτρο Φίλιππου (Δημάρχου Σαρωνικού) προς το Υπ. Υγείας και την πρώτη ΥΠΕ, για την υποστελέχωση των ΚΥ Ραφήνας και Καλυβίων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πάγια και σταθερή θέση του Δήμου για την κατασκευή νοσοκομείου στην Αν. Αττική στο συγκεκριμένο χώρο, ανεξαρτήτως πηγής χρηματοδότησης.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα επίσκεψη στο ΚΥ Ραφήνας μετέφεραν στον κ. Μπουρνού την αμέριστη συμπαράσταση στην πρωτοβουλία με τον κ. Φιλίππου, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνάντηση, για την ενίσχυση των ΚΥ Ραφήνας και Καλυβίων ενώ αναφέρθηκαν και στην αναγκαιότητα κατασκευής νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε και το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο καθώς επίσης και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την πλήρη αποκατάσταση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας αλλά και την ανάπλαση ολόκληρης της πυρόπληκτης περιοχής.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

 

 

                                   

 

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

RPN.GR