spot_img
11.2 C
Rafina
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Πρώτη συνεδρίαση για το Ν.Π.Δ.Δ “Φ.Καβουνίδης” υπο προεδρία Γ. Βουδούρη.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου «Φίλιππος Καβουνίδης» σας καλεί σε συνεδρίαση την 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Δήμου Ραφήνας (Λ. Δημοκρατίας 8) για να συζητηθούν και  να ληφθούν αποφάσεις  για τα εξής θέματα:

ΘΕΜΑ 1o: Λήψη απόφασης περί « συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ” ».

ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης περί ορισμού πρακτικογράφου Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 3ο : Λήψη απόφασης περί Εξουσιοδότησης της Προϊσταμένης Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου».

ΘΕΜΑ 4o : Λήψη απόφασης περί Αναπλήρωσης του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» και περί εξουσιοδότησης του Αναπληρωτή του.

ΘΕΜΑ 5ο:  Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του ειδικού ταμία κου Μυτιληναίου Χρήστου και του αναπληρωτή του κου Σιδέρη Σπύρου, για τη διαχείριση των λογαριασμών όψεως που τηρούνται στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Ραφήνας α) για την ταμειακή διαχείριση και β) για τη μισθοδοσία του προσωπικού, του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ».

ΘΕΜΑ 6ο:  Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης της Προϊσταμένης Διεύθυνσης κα Καπριγιάννη Ευγενίας, για την διαχείριση του λογαριασμού όψεως που τηρείται στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Ραφήνας για την τήρηση της πάγιας προκαταβολής του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με δ.τ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ».

ΘΕΜΑ 7ο : Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας της υπηρεσίας νομικής εκπροσώπησης, έγκρισης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το έτος 2019.

ΘΕΜΑ 8ο: Λήψη απόφασης περί μείωσης μηνιαίου ποσού τροφείων νηπίων για το σχολικό έτος 2019-2020.

ΘΕΜΑ 9ο : Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή και έκδοση τακτοποιητικών ενταλμάτων.

ΘΕΜΑ 10 ο: Λήψη απόφασης περί συνέχισης της πρόσβασης του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στην εικονική κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί στην Τράπεζα Πειραιώς.

                                                                                                                                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα

Sold Out ο 10ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα στις 18 Οκτωβρίου! – Ξεπέρασαν τις 1.500 οι συμμετοχές!

Sold Out ο 10ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα – Ξεπέρασαν τις...

40 νέα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Παλλήνης

«Η ανακύκλωση χρειάζεται υποδομές που κάνουν τη συμμετοχή εύκολη...

Ραφήνα: Έκτακτη διακοπή ρεύματος -σε ποιες περιοχές αφορά

Έκτακτη διακοπή ρεύματος σημειώνεται σε οδούς του Παλιού Συνοικισμού...

Η Ραφήνα στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού

Η Ραφήνα στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού – Μια...

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 110 δολάρια το Brent, με φόντο την ανησυχία για την προσφορά

Νέες ανοδικές πιέσεις καταγράφονται στην αγορά πετρελαίου, με το...

ΝΕΑ

40 νέα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Παλλήνης

«Η ανακύκλωση χρειάζεται υποδομές που κάνουν τη συμμετοχή εύκολη...

Ραφήνα: Έκτακτη διακοπή ρεύματος -σε ποιες περιοχές αφορά

Έκτακτη διακοπή ρεύματος σημειώνεται σε οδούς του Παλιού Συνοικισμού...

Η Ραφήνα στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού

Η Ραφήνα στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού – Μια...

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 110 δολάρια το Brent, με φόντο την ανησυχία για την προσφορά

Νέες ανοδικές πιέσεις καταγράφονται στην αγορά πετρελαίου, με το...

Γιώργος Βαρδινογιάννης: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία και η ταφή

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα τελεστούν η εξόδιος ακολουθία...

RPN.GR