spot_img
15.3 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Σοκ από την κατάθεση της 12χρονης και τα sms στο Μίχο

 

 

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό.

Μια ανατριχιαστική συνομιλία του παιδοβιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου με το 12χρονο κορίτσι ήρθε στη δημοσιότητα από το Μega.

Πρόκειται για sms του 53χρονου προφυλακισμένου και της 12χρονης, όπου γίνεται αναφορά στη μητέρα του κοριτσιού.

Όπως αποκάλυψε το Mega, ο Ηλίας Μίχος έστειλε μήνυμα στη 12χρονη όπου της λέει ότι πήγε η μητέρα της στο μαγαζί του, για να εργαστεί, όμως αυτό δεν συνέβη.

«Ήρθε η μάνα σου από εδώ να καθαρίσει, αλλά είχα κανονίσει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά!» έγραψε ο 53χρονος.

Τότε, το μικρό κορίτσι τον ρώτησε: «Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα» του απάντησε η 12χρονη.

H κατάθεση

Συγκλονιστική κατάθεση έχει δώσει η 12χρονη από τον Κολωνό στις Αρχές στην οποία αποκαλύπτει ότι ο Ηλίας Μίχος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής.

Oι λεπτομέρειες που δίνει το παιδί, απαντώντας σε ερωτήσεις παιδοψυχολόγου,τη φρίκη που έζησε το παιδί το οποίο, όπως λέει, υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα -και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα- ακόμα και με πέντε πελάτες – βιαστές.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της η ανήλικη περιγράφει ότι πληρωνόταν ακόμα και για τις φωτογραφίες που διακινούσαν και απεικόνιζαν το παιδί χωρίς καν να φορά ρούχα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί περιγράφει πως όταν πήγαινε με τον Μίχο στον οίκο ανοχής, τούς άνοιγε πάντα ένα άνδρας τον οποίο περιγράφει.

Και μια φορά τον άκουσε να λέει στον κατηγορούμενο  «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Εκεί, όπως είπε το παιδί, ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο και αμέσως μόλις εκείνος ολοκλήρωνε την πράξη του βιασμού, όπως έχει πει, ερχόταν άλλος στο ίδιο δωμάτιο λέγοντας μάλιστα πως τα χρήματα τα έπαιρνε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Όταν ρωτήθηκε πού της έλεγε ότι θα την πάει ο κατηγορούμενος, το παιδί απάντησε ότι μου έλεγε θα πάμε στο μπ@@ρδ@λ@.

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το παιδί μέσα σε μιάμιση ώρα είχε συναντηθεί με πέντε πελάτες

Ο ρόλος της μητέρας

Το παιδί λέει ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία της γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά, έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Τη ρωτάει η ψυχολόγος τι ποσά έβαζαν οι άνθρωποι για τις φωτογραφίες που έστελνε και απαντά το κορίτσι «20 ή 25 ευρώ».

Το κορίτσι στην κατάθεσή του ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της.

Η 12χρονη ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος.

«Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες.

Αυτή την εβδομάδα

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Πηνειός, πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος – Νερά σε σπίτια και επιχειρήσεις

Στις αυλές των σπιτιών στον οικισμό Μεσάγκαλα Λάρισας, έχει...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

ΝΕΑ

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

Αφιέρωμα στη Μητέρα & παρουσίαση του βιβλίου Δημιουργία Ζωής

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026,...

Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Οι «κόκκινες» περιοχές

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προχώρησε...

RPN.GR