spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Κ18 ΠΑΣ Ωρωπός – Θύελλα Ραφήνας 0-3

 

 

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Θύελλα Ραφήνας στο πρωτάθλημα Κ18 ΕΠΣΑΝΑ αφού επικράτησε εκτός έδρας του Ωρωπού με σκορ 0-3.

Tο παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση, δυνατές μονομαχίες και πολλές φάσεις κυρίως από την πλευρά της Θύελλας. Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με τον Κορασιδη να σταματά σουτ με υπερένταση και να κρατά το μηδέν για την Θύελλα γεγονός που αφύπνισε τα παιδιά του coach Χρυσινα και να παίρνουν τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας απειλητικές φάσεις .

Στο 19′ λεπτό η Θύελλα άνοιξε το σκορ έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά του Κεχαγιά και κοντινή προβολή του Κουτσικου. Η Θύελλα συνέχιζε να πιέζει και στο 33′ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Παπαδημητρίου Δημ. να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της αντίπαλης εστιας.

Με το σκορ στο 0-2 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε εξίσου απειλητική, δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά και έκλεισε το σκορ με τον Σταματόπουλο στο 73′ λεπτό να ξεκινά κούρσα από την δεξιά πλευρά του γηπέδου και αφού πέρασε δύο αμυντικούς με διαγώνιο κεραυνό άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα του Ωρωπού.

Η Θύελλα Ραφήνας ευχαριστεί τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Ωρωπού για την φιλοξενία την οποία και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο όμως καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση σε γονείς και αθλητές μας από φιλάθλους του Ωρωπού με τον διαιτητή του αγώνα να διακόπτει τον αγώνα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να μαθαίνετε όλα τα νέα και να ειδοποιήστε για όλες τις ζωντανές μας μεταδόσεις

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR