spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ξανά στην ανακρίτρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

 

 

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στην εκπνοή της περασμένης χρονιάς μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge porn. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Η κλήση του σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος –για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Καθώς προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, η ανακρίτρια τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις δημοσιοποίησε εκείνος. Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -η πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR