spot_img
19.9 C
Rafina
Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου-Δείτε τα δύο θέματα

 

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΑΡΙΘ. 11

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 375/39167/2.6.2022 Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, σε διά περιφοράς κατεπείγουσα συνεδρίαση, την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 18:00 – 20:00 (με ψηφοφορία και ενημέρωση των μελών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας), προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα:

 

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την «ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ», αδαπάνως για το Δήμο, για τη διοικητική και τεχνική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματός του, έτους 2023.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης: «Κυκλοφοριακή σύνδεση της μητροπολιτικής εγκατάστασης του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με την ευρύτερη περιοχή εξυπηρέτησης και μελέτη εισόδου – εξόδου οχημάτων», για την επανέγκριση και τροποποίηση εγκεκριμένου τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου και καθορισμό των όρων δόμησης για την κατασκευή του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

 

Το 1ο θέμα τίθεται προς λήψη απόφασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απαιτεί για την έγκριση των γεωλογικών μελετών όχι μόνο υπογραφή από τον σύνταξα γεωλόγο αλλά και για τη θεώρησή τους από εντεταλμένο υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας που να έχει τη ειδικότητα του γεωλόγου. 

Επειδή στην τεχνική υπηρεσία δεν υπηρετεί υπάλληλος με ειδικότητα γεωλόγου, απαιτείται άμεσα η κατάρτιση αδαπάνως για το Δήμο, προγραμματικής σύμβασης με την «ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ» για την πρόσληψη γεωλόγου ο οποίος θα υπογράψει τις γεωλογικές μελέτες που απαιτούνται για τις αντίστοιχες σύνοδες πολεοδομικές μελέτες. 

Το 2o θέμα τίθεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος διότι η εν λόγω μελέτη πρέπει άμεσα να αποσταλεί εγκεκριμένη στο Τμήμα Χωρικού Σχεδιασμού της Γεν. Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων & Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα

Αττική: Παρίσταναν υπαλλήλους ηλεκτρικής ενέργειας και άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα

Δύο συλλήψεις στη Φυλή για τέσσερις υποθέσεις απάτης και...

Αίγιο: Πήγαν να αγοράσουν αυτοκίνητο αλλά Ρομά τους πήρε 27.000 ευρώ υπό την απειλή όπλου

Τρεις άνδρες από τη Ζάκυνθο ταξίδεψαν στη Ροδοδάφνη για...

Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα της Τροχαίας — Παριστάνουν το gov.gr

Με πρόσχημα μια υποτιθέμενη τροχαία παράβαση, επιτήδειοι επιχειρούν να...

Επίσκεψη Ρούμπιο: Κυκλοφοριακοί περιορισμοί στην Αθήνα — Τι προβλέπεται για μετρό και συγκεντρώσεις

Αλλαγές στην κυκλοφορία και αυξημένα μέτρα ασφαλείας φέρνει στο...

ΝΕΑ

Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα της Τροχαίας — Παριστάνουν το gov.gr

Με πρόσχημα μια υποτιθέμενη τροχαία παράβαση, επιτήδειοι επιχειρούν να...

Marathon Village: Ο Κυριακάτικος BBQ μπουφές έχει μια πρόταση που ανοίγει την όρεξη!

Μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας και πατάτες φούρνου πρωταγωνιστούν σε ένα...

Καλλιθέα: Εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες μετά τον εντοπισμό ύποπτων φιαλιδίων

Κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε το απόγευμα της Τρίτης ο...

RPN.GR