spot_img
14.6 C
Rafina
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Χρ. Σπίρτζης: Πριν φύγουν απαξιώνουν τις περιουσίες του κόσμου… Προς όφελος ποιων άραγε; Το πρόβλημα Μητσοτάκη για την Ανατολική Αττική θα λήξει στις 21 Μαΐου…

 

 

 

Πριν φύγουν απαξιώνουν τις περιουσίες του κόσμου…

Προς όφελος ποιων άραγε;

Το πρόβλημα Μητσοτάκη για την Ανατολική Αττική θα λήξει στις 21 Μαΐου…

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στην χωροταξική και πολεοδομική νομοθεσία, απέδωσε τους καρπούς της μετά από την 4ετη της θητεία.

Αφού ακύρωσε τους δασικούς χάρτες, που είχαν αναρτηθεί μετά από δεκαετίες, αφού ανέτρεψε την πολεοδομική συστηματική δουλειά, αφού δεν προχώρησε παρά ελάχιστα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια, αφού προέβλεψε ειδικές διατάξεις απευθείας αδιαφανών αναθέσεων μέσω του ΤΕΕ, αφού δεν τήρησε ούτε την εξαγγελία των πρώτων ημερών, του κ. Μητσοτάκη ότι θα έχει ένα πρότυπο πολεοδομικό σχέδιο στο Μάτι σε έναν χρόνο, πριν λίγες ημέρες κατόρθωσε την απόλυτη απαξίωση στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, απαγορεύοντας την εκτός σχεδίου δόμηση ανεξαρτήτως της έκτασης και του χαρακτηρισμού της.

Το νέο αυτό θαύμα του Επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, απαξιώνει προφανώς τις περιουσίες των Ελλήνων, χωρίς να σέβεται κανένα περιβαλλοντικό ή επιστημονικό κανόνα, χωρίς να έχουν προχωρήσει 4 χρόνια σε μια επιτυχή πολιτική ολοκλήρωσης του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού.

Οι συνεχείς τροπολογίες και οι φωτογραφικές διατάξεις που προβλέπουν κατ’ εξαίρεση διαδικασίες και όρους αδειοδότησης αφορούν τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, εδώ και τέσσερα χρόνια με απόλυτη συνέπεια.

Η απαξίωση της περιουσίας του ελληνικού λαού εξυπηρετεί όσους έχουν τα κεφάλαια και την πρόθεση να αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας τα οικόπεδα των πολιτών.

Εξυπηρετεί τους ίδιους που αγοράζουν σε τιμή ευκαιρίας τα σπίτια των συμπολιτών μας, μέσω πλειστηριασμών, με την βοήθεια των βουλευτών της ΝΔ και τους νόμους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στις 21 Μαΐου, θα λάβουν την απάντηση …

Αυτή την εβδομάδα

Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών στο Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», διοργανώνει μια ξεχωριστή «Ημέρα...

SaveRafina: Ανοιχτή εκδήλωση–συζήτηση για το λιμάνι και το καλοκαίρι του 2026

Το λιμάνι της Ραφήνας δεν είναι απλώς πύλη προς...

Ο Εθνικός διάλογος για το Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο ξεκίνησε – Οι υπό συζήτηση αλλαγές

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας επιλέγουν έναν θεσμικό,...

Αποχέτευση σε Παλλήνη και Γέρακα: Ενημέρωση ιδιοκτητών για απαιτούμενα δικαιολογητικά – σε ποιες οδούς αφορά

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 12η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΕΡΑΚΑ & ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ενημερώνουμε τους...

Παρουσία της AHEPA HELLAS (District 25) σε εκδήλωση της Αμερικανικής Πρεσβείας

Την Κυριακή 1/2 η AHEPA HELLAS συμμετείχε σε εκδήλωση...

ΝΕΑ

Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών στο Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», διοργανώνει μια ξεχωριστή «Ημέρα...

Αποχέτευση σε Παλλήνη και Γέρακα: Ενημέρωση ιδιοκτητών για απαιτούμενα δικαιολογητικά – σε ποιες οδούς αφορά

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 12η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΕΡΑΚΑ & ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ενημερώνουμε τους...

Παραδοσιακό Πρωινό στο Άρτιον Μάτι

Υπάρχουν πρωινά που απλώς σε χορταίνουν.Και υπάρχουν πρωινά που...

ΑΣΕΠ 2026: 279 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ, e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

279 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο μπαίνουν στην τελική ευθεία...

RPN.GR