spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Πικέρμι: Στο ”Asteraki” θα βρείτε τις πιο όμορφες και πρωτότυπες χειροποίητες λαμπάδες για το βαφτιστήρι!

 

 

To ASTERAKI HANDMADE μετακόμισε!!!… 

Στο νέο κατάστημα στην Λεωφ.Μαραθώνος & Σκουζέ στο Πικέρμι θα βρείτε και αυτό το Πάσχα τις λαμπάδες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Χειροποίητες λαμπάδες στολισμένες με διάφορα στοιχεία ή παιχνίδια ή ραμμένα αντικείμενα (κουκλάκια , μονογράμματα, ζωάκια , κασετινούλες με όνομα κλπ). Και μπορείτε να τις στείλετε σε όλη την Ελλάδα!

Αυτό άλλωστε είναι και το σήμα κατατεθέν των χειροποίητων λαμπάδων από το Asteraki Handmade. Δεν ”ακουμπάνε” απλά ένα στοιχείο επάνω στην λαμπάδα. Διαλέγουν το ύφασμα που ταιριάζει , τις κορδέλες που ταιριάζουν και γι αυτό σχεδόν όλες οι λαμπάδες είναι διαφορετικές. Δεν κάνουν παραγωγή φασόν, κάθε προϊόν έχει επεξεργαστεί με πολύ αγάπη και φροντίδα για να βγει το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι μοναδικό!

Πέρα από τις χειροποίητες λαμπάδες θα βρείτε και τις πολύ εντυπωσιακές λαμπάδες ”υπερπαραγωγή” με μπόλικο glitter και τούλι όπως ταιριάζει σε μια ultimate girly λαμπάδα. 

Τέλος την συλλογή ολοκληρώνουν οι  χιουμοριστικές (σουβλάκια , παγωτά , κλειδιά, μικρόφωνα, κοντρόλ κλπ)  για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Για να σας διευκολύνουμε για όσους έρχεστε από Αθήνα στο τελευταίο φανάρι της Elbisco στρίβετε δεξιά στο πρώτο στενό μετά το φούρνο του Μήλα. Για όσους έρχεστε από Ραφήνα μπαίνετε στο φανάρι της Elbisco για να γυρίσετε προς Ραφήνα και μπαίνετε στο πρώτο στενό δεξιά μετά το φούρνο του Μήλα . 

Το τηλέφωνο για οποιαδήποτε πληροφορία είναι το 6976649393 και το σταθερό 210 6037009 

Για custom παραγγελίες ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα  στο facebook , instagram ή στο viber στο κινητό 6976649393.

e-shop : asterakihandmade.gr

Ακολουθούν πολλές φωτογραφίες, έτσι για να πάρετε μια ιδέα!

Αυτή την εβδομάδα

Πυρκαγιές: Αποζημίωση έως 100% για επισκευή ή ανακατασκευή κατοικιών από τον Σεπτέμβριο

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η υποβολή...

Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Η προθεσμία, οι δικαιούχοι και τα λάθη που «κόβουν» την αίτηση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για...

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΝΕΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Τι αλλάζει για 1,3 εκατ. επιχειρήσεις

Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Εύβοια: Σκύλος επιτέθηκε σε λουόμενους στο Λευκαντί – Τρεις τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου στην...

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

RPN.GR