spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Θάλασσα- μπανάκι- CITY GRILL: Ο ιδανικός συνδυασμός- νέο κατάστημα και στην Αρτέμιδα!

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου souvlaki restaurant στη Ραφήνα, που έγινε το αγαπημένο μας σημείο συνάντησης, τώρα  ήρθε και στην Αρτέμιδα, και μάλιστα με θέα θάλασσα! Ναι, είναι μπροστά στην παραλία!
Για το CITY GRILL μιλάμε βέβαια, το νέο μοντέρνο μαγαζί στην Αρτέμιδα με τα υπέροχα ορεκτικά, τις φρέσκιες πατάτες και όχι προτηγανισμένες, το πιο γευστικό σουβλάκι που γεύτηκες ποτέ, με τραγανή χειροποίητη πίτα, αλλά και το πιο τέλειο κεμπάπ που έχεις δοκιμάσει, το οποίο και φτιάχνεται με την μυστική συνταγή του City Grill!
Το CITY GRILL απευθύνεται σε εκείνους που ξέρουν από καλό σουβλάκι και το αναζητούν! Υπέροχο τυλιχτό, με αυθεντικό γύρο, με χειροποίητη πίτα που ζυμώνεται καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο, στο χέρι, και όχι από μηχάνημα, και που φυσικά κάνει την διαφορά.
Απευθύνεται σε εκείνους που δεν συμβιβάζονται με μια οποιαδήποτε πίτσα, αλλά με πίτσα με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης!
Υπηρετώντας με συνέπεια το τρίπτυχο ”γεύση-ποιότητα-τιμή”, το City Grill ήρθε για να γίνει η νέα αγαπημένη μας casual γευστική συνήθεια, και στην Αρτέμιδα με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά για να διασκεδάζουν και τα μικρά μας!
Θάλασσα – μπανάκι – CITY GRILL : Ο ιδανικός συνδυασμός!
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο μετά από ένα δροσερό μπάνιο στα καταγάλανα νερά της Αρτέμιδας από ένα πλούσιο ποιοτικό γεύμα ή δείπνο;
Γιατί συμμετέχουν όλες σου οι αισθήσεις βλέποντας τα πανέμορφα σερβίτσια και το στήσιμο των πιάτων ακούγοντας τις τραγανές πίτες και τους φανταστικούς ντάκους μυρίζοντας τα εκλεκτά κρέατα και τις άλλες λιχουδιές που ψήνονται αγγίζοντας τις πίτες , τις φρέσκες πατάτες και βεβαίως τα λαχταριστά πεϊνιρλί και φυσικά δοκιμάζοντας το πλούσιο μενού του CITY GRILL με σπεσιαλιτέ το κεμπάπ με γεύση Ανατολής!
Tο μενού της αλυσίδας City Grill επιμελούνται τρείς κορυφαίοι σεφ, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Βησσαρίων Παρθένης και ο πιτσαγιόλο Angelo Genovese. Και ναι, είναι οι καλύτεροι, ο καθένας στο είδος του!
Όλα τα κρέατα είναι υψηλής ποιότητας και ακολουθούν πιστά τις προδιαγραφές και την ποιότητα του πρώτου καταστήματος στη Ραφήνα, για το οποίο συζητά όλη η Ανατολική Αττική.
Και οι τιμές; Αφήσαμε το πιο ευχάριστο για το τέλος, έτσι σαν μια ωραία επίγευση.
Το CITY GRILL έχει τόσο προσιτές τιμές, όσο ενός κοινού ψητοπωλείου!
Γιατί στο CITY GRILL όλα αποκτούν μια άλλη διάσταση-αποτελούν μια casual γευστική εμπειρία!

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR