spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Βασίλης Καρράς: Νέα εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

 

 

 

Μία νέα εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έχασε 42 κιλά και δείχνει άλλος άνθρωπος πόζαρε στο πλευρό καλού του φίλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης Πόλης Μαυρόπουλος συναντήθηκε με τον Βασίλη Καρρά που ετοιμάζει την επιστροφή του στο τραγούδι με νέο κομμάτι.

«Καλλιτέχνη μου» έγραψε ο Πόλης Μαυρόπουλος.

Δείτε την εικόνα

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Στις αρχές Μαρτίου είχαμε δει μία ακόμα φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου, Χάρη Λεμπιδάκη στο twitter.

Σε αυτή η ο αγαπητός τραγουδιστής ποζάρει με έναν φίλο του στη Θεσσαλονίκη μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του» έγραψε ο Χάρης στη φωτογραφία. 

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

RPN.GR