spot_img
12.6 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Τη «2η Πορεία της Γαλιλαίας» φιλοξένησε ο Δήμος Παλλήνης

 

 

 

Τη «2η Πορεία της Γαλιλαίας» φιλοξένησε ο Δήμος Παλλήνης

Με σύνθημα «Οκτώ Δήμοι – μια αγκαλιά για τους ασθενείς με καρκίνο», πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, οι εκδηλώσεις για την «2η Πορεία της Γαλιλαίας», στον Δήμο Παλλήνης.

Πρόκειται για τον ετήσιο θεσμό που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας ασθενών με καρκίνο «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και τη σύμπραξη των οκτώ Δήμων της περιοχής.

Στόχος της ιδιαίτερης αυτής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση για όσους έχουν ανάγκη από υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Στην συμβολική πορεία συμμετείχαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαος, οι υπουργοί Οικονομικών, Θεόδωρος Πελαγίδης και Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, ο πρώην υπουργός Θάνος Πλεύρης, ο πρώην υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και οι Δήμαρχοι των 8 Δήμων των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής (Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδας).

Την «2η Πορεία της Γαλιλαίας» στον Δήμο Παλλήνης, χαιρέτησε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ συγκίνησαν με τα μηνύματα τους, τόσο ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος όσο και οι φιλοξενούμενοι της «Γαλιλαίας» με τις μαρτυρίες και τις εξομολογήσεις τους.

Το παρών έδωσε και ο καθηγητής Πνευμολογίας-Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Την εκδήλωση που παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, άνοιξε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι το σημαντικό και μοναδικό στην χώρα, έργο της Γαλιλαίας, θα πρέπει να βρει μιμητές.

Μετά την τελετή έναρξης στο Δημαρχείο Παλλήνης, ακολούθησε η συμβολική πορεία έως το 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα όπου οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από σχολεία, πολιτιστικούς φορείς και χορωδίες του Δήμου Παλλήνης.











Αυτή την εβδομάδα

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

Αφιέρωμα στη Μητέρα & παρουσίαση του βιβλίου Δημιουργία Ζωής

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026,...

Ο Παναγιώτης Κρέτσης που κατέρρευσε στο γήπεδο είχε χάσει τον πατέρα και τον αδελφό του – rpn

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Στυλίδα και ολόκληρη τη...

Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Οι «κόκκινες» περιοχές

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προχώρησε...

ΝΕΑ

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

Αφιέρωμα στη Μητέρα & παρουσίαση του βιβλίου Δημιουργία Ζωής

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026,...

Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Οι «κόκκινες» περιοχές

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προχώρησε...

Καταιγίδες στην Ανατολική Αττική: Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Νέα ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται λίγο μετά τις 11 το...

ΑΑΔΕ: e-mail σε Επιχειρήσεις προειδοποιώντας για κυρώσεις

Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας...

RPN.GR