spot_img
8.4 C
Rafina
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Πλεύρης: «Έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια – Θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο Κασσελάκης»

 

 

 

Tον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα τσάκωσε για ακόμα μια φορά η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Το ζευγάρι είχε βγει έξω για να πάρουν το πρωινό τους και δεν έχασαν ευκαιρία να μιλήσουν στην κάμερα.

Αρχικά, η ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τον κ. Πλεύρη για το ταξίδι τους στην Αίγινα, με τον ίδιο να αρνείται πως βρέθηκε στο νησί του Αργοσαρωνικού με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Επιπλέον, η ρεπόρτερ τον ρώτησε για το ότι είχε ακουστεί πως επισκέφθηκαν και ένα μοναστήρι στην Αίγινα και αν έγινε κάποια επισημοποίηση της σχέσης τους, με τον ίδιο να απαντά «τι επισημοποίηση; Κάναμε τα εγκαίνια του μοναστηριού;». «Με βλέπετε εμένα να γίνομαι μοναχός;», είπε, στη συνέχεια, χιουμοριστικά.

Αναφορικά με το εάν ετοιμάζουν τον γάμο τους, ο ίδιος απάντησε πως «τα δαχτυλίδια τα έχουμε παραγγείλει, αλλά δεν τα έχουμε πάρει ακόμα».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε ποιον θα ήθελε κουμπάρο στον γάμο του. «Θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κ. Κασσελάκης, αν δεχτεί», ολοκλήρωσε ο κ. Πλεύρης.

Αυτή την εβδομάδα

Electrical GK στη Ραφήνα: Στον Γιώργο Κουλοχέρη θα βρείτε όλες τις λύσεις θέρμανσης – rpn

Ψάχνετε λύσεις θέρμανσης για να κρατήσετε το σπίτι ή...

Προσκυνηματική εκδρομή για τα Θεοφάνεια στην Τρίγλια (φωτο) – rpn

Με βαθιά πνευματική σημασία και έντονο συμβολισμό πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική...

Δημόσιο: Πώς θα λειτουργήσει αύριο λόγω της επικίνδυνης κακοκαιρίας – Τι ισχύει για τηλεργασία και δικαιολογημένες απουσίες – rpn

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών Επίσημη οδηγία για τη λειτουργία...

Η Αυτοπραγμάτωση Ραφήνας αναζητά συνεργάτες – rpn

Η Αυτοπραγμάτωση Ραφήνας αναζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, ψυχολόγο...

ΝΕΑ

Προσκυνηματική εκδρομή για τα Θεοφάνεια στην Τρίγλια (φωτο) – rpn

Με βαθιά πνευματική σημασία και έντονο συμβολισμό πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική...

Η Αυτοπραγμάτωση Ραφήνας αναζητά συνεργάτες – rpn

Η Αυτοπραγμάτωση Ραφήνας αναζητά συνεργασία με εργοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, ψυχολόγο...

RPN.GR