spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Γερμανού για Καλλίρη: «Έμπαινα στις επαφές του και έβλεπα: Σουζάνα – κόκκινο κολάν»

 

 

Iδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την εποχή που είχε σχέση με τον Θάνο Καλλίρη.

«Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική ο Καλλίρης, τις Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε – δεν είχε κωδικούς και τέτοια – την άνοιγα», αφηγήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

«Πατούσα και έβλεπα: Σουζάνα. Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται: κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Καθόλου ψέματα, να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ALPHA.

«Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός. Για να τις θυμάται ποια είναι καθεμία. Οπότε λοιπόν εγώ αντί να σβήνω τις επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit και άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου», συνέχισε με περισσότερες λεπτομέρειες η Ναταλία Γερμανού.

«Και του έλεγα: μπες τώρα εσύ να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Και έπαιρνε και του έβγαινε Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι. Τσιμούχες ο Ανδρέας. Αυτό του έκανα λοιπόν του Καλλίρη, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου», συμπλήρωσε χαριτολογώντας.

Θάνος Καλλίρης: Η Ναταλία Γερμανού δεν έσβηνε τις γυναικείες επαφές, άλλαζε τα νούμερα

Προηγήθηκε συνέντευξη του Θάνου Καλλίρη ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τις σκηνές ζήλιας που υπήρχαν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι εξήγησε τι έκανε η παρουσιάστρια, ενώ βρίσκονταν σε σχέση, προκειμένου να μη μιλάει με άλλες γυναίκες.

«Ξέρετε τι έκανε; Δεν έσβηνε την επαφή, έκανε το χειρότερο. Άλλαζε τα νούμερα. Αν ήθελα να πάρω εγώ ένα τηλέφωνο, δεν έβγαινε. Έβγαινε ένας κύριος», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το βιντεοκλίπ, στο οποίο φιλιόταν με τη Ζέτα Λογοθέτη, δήλωσε: «Με τη Ζέτα Λογοθέτη υπήρξε ένα φιλί, δεν κυλιόμασταν στις αμμουδιές. Ψεύδεται ασυστόλως η κα Γερμανού».

Τέλος, πρόσθεσε: «Η Ναταλία είπε ότι “αν δεν παίξω στο βιντεοκλίπ σου, εγώ θα φύγω”. Ήθελε να παίζει σε όλα τα βιντεοκλίπ για να ελέγχει τα πάντα, ότι δεν υπάρχει θέμα. Δεν γινόταν όμως».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR