spot_img
11.9 C
Rafina
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Συμπλοκή 8 ατόμων με τραυματίες για ένα παρκάρισμα

 

 

 

Συμπλοκή οκτώ ατόμων, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών εξ αυτών, σημειώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στις Συκιές Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον τρόπο στάθμευσης ενός οχήματος.

Για την υπόθεση οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης πέντε νεαροί, ηλικίας 22 ετών και 25 ετών, ανάμεσα τους και μία κοπέλα.

Οι νεαροί κατηγορούνται ξυλοκόπησαν δύο άτομα, ηλικίας 21 και 22 ετών, καθώς και τον πατέρα του ενός, ηλικίας 53 ετών.

Στις 8.30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς οι δύο νεαροί επέστρεφαν από διασκέδαση και στάθμευσαν το όχημά τους σε έναν δρόμο γειτονιάς του δήμου Συκεών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι άλλοι νεαροί που θεώρησαν ότι εμποδίζει το όχημα, τους ζήτησαν να φύγουν και όταν ο 21χρονος και ο 22χρονος αρνήθηκαν, τότε η ομάδα των νεαρών τους επιτέθηκε και τους χτύπησε.

Ο πατέρας του ενός όταν άκουσε την φασαρία βγήκε να δει τη συμβαίνει και, σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της ομάδας επιτέθηκαν και εναντίον του.

Από την επίθεση προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε βάρος του 21χρονου, του 22χρονου και του 53χρονου πατέρα του.

Οι δυο νεαροί και ο 53χρονος που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», ενώ κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των πέντε νεαρών.

Αργότερα ένας από τους πέντε συλληφθέντες, υπέβαλε μήνυση σε βάρος των τριών που δέχτηκαν την επίθεση για απειλή και εξύβριση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και με εντολή εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων, η δίκη αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτή την εβδομάδα

Μεθυσμένος οδήγησε ο Διαμαντής Καραναστάσης – πρόστιμο 350€ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα – rpn

H Τροχαία Αθηνών σταμάτησε τον πρώην βουλευτή Διαμαντή Καραναστάση...

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Υψώθηκε η ελληνική σημαία στη φρεγάτα «ΚΙΜΩΝ» – Ξεκινά μία νέα εποχή ισχύος για το Πολεμικό Ναυτικό

Σε πανηγυρικό κλίμα παραδόθηκε την Πέμπτη στο Πολεμικό Ναυτικό...

ΝΕΑ

Γκάλοπ αντιδημάρχων στον Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου: Αποτύπωση λειτουργίας και προσδοκιών

Μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα POLIS των αναλυτικών αποτελεσμάτων...

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες – Οι αγρότες στους δρόμους – Επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα έξω από το Ευρωκοινοβούλιο στις...

Παρακολουθήστε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου από το RPN.GR

Παρακολουθήστε την διά ζώσης δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Μάτι Ραφήνα: Aπαλλαγή του ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα πυρόπληκτων – rpn

Παρεμβάσεις στο θέμα της πληρωμής ενοικίων και της καταβολής...

RPN.GR