spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Πολεοδομία Ραφήνας – Πικερμίου: Μετά την κλοπή του υπολογιστή, κόλλησαν covid όλοι οι υπάλληλοι – rpn

 

 

 

Η νέα Δημοτική Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις και τις προγραμματικές της θέσεις για ορθολογική οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, διαφάνεια και λογοδοσία στη λειτουργία τους, προχώρησε στην αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Δόμησης – Πολεοδομίας Ραφήνας-Πικερμίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αλλαγές που δημιούργησαν προσδοκίες τους πολίτες, οι οποίοι προσβλέπουν πλέον στην πιο αποτελεσματική και ουσιαστική εξυπηρέτησή τους.

Δυστυχώς, όμως, στην κλοπή της μονάδας του υπολογιστή της μέχρι πρότινος προϊσταμένης του τμήματος, προστέθηκαν και κρούσματα Covid-19 στο σύνολο των υπαλλήλων!

Εφόσον πρώτα ζητήσουμε την κατανόηση των πολιτών θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και να διαβεβαιώσουμε τους πάντες πως οι αλλαγές θα προχωρήσουν, παρά τις καθυστερήσεις που επιχειρούνται. Η ομαλή λειτουργία του τμήματος θα αποκατασταθεί.

Αναμένουμε τη διαλεύκανση της κλοπής από τις αρμόδιες Αρχές, αλλά και τα αποτελέσματα των ελέγχων για τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Προχωράμε μπροστά σε νέα πορεία, για τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου. Οι παθογένειες ανήκουν στο παρελθόν του Δήμου μας και συνοδεύουν μόνο όσους τις υπηρέτησαν ή τις ανέχτηκαν και επιμένουν να κάνουν ότι δεν έχουν αντιληφθεί την εντολή αλλαγής που έδωσαν οι πολίτες.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR